video/ nezapamćena tRAGEDIJA U PODSTRANI

Munja ubila 25- godišnjeg Sarajliju koji se s djevojkom kupao po nevremenu: 'Čula sam krik...'

Hronika19.08.18, 22:23h

Munja ubila 25- godišnjeg Sarajliju koji se s djevojkom kupao po nevremenu: 'Čula sam krik...'
Kako doznaje portal Dalmacija danas od svjedoka događaja, radi se o 25-godišnjem Sarajliji koji se nalazi na ljetovanju u Dalmaciji i koji se u vrijeme nevremena kupao u moru

 

Uslijed grmljavinskog nevremena koje je pogodilo područje Podstrane iza 18 sati, život je izgubio mlađi muškarac koji se u vrijeme nevere kupao u moru. Tragedija se dogodila na plaži u Mutograsu.

 

Kako doznaje portal Dalmacija danas od svjedoka događaja, radi se o 25-godišnjem Sarajliji koji se nalazi na ljetovanju u Dalmaciji i koji se u vrijeme nevremena kupao u moru.

 

“Munja je udarila u moru, čula sam krik i tada sam shvatila da se dogodila tragedija. Iako je cura bila do njega, ona nije stradala, i počela ga je izvlačiti iz mora. Spašavanju se odmah priključilo dosta ljudi, ali nažalost, nesretnom mladiću nije bilo spasa” – kazala nam je mještanka Mutograsa.

 

U Mutogras je ubrzo stigao tim Hitne medicinske pomoći. Od lokalnog stanovništva doznajemo da oni ne pamte ovakvu tragediju na njihovom području.

 

Tragičan slučaj može biti opomena svima da se za vrijeme nevremena sklone na sigurno i nikako nevrijeme ne čekaju u moru.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!