VIDEO/ (NE)ZABORAVLJENI SARAJEVSKI BEND

Večeras u AG Clubu koncert grupe 'Major' - ulaz besplatan

DEPO CLUBBING18.08.18, 12:11h

Večeras u AG Clubu koncert grupe 'Major' - ulaz besplatan
Predgrupa Majoru će biti Masa Mor, kompletan autor pjesama Majora, koji uskoro treba da objavi svoj dvanaesti samostalni album. Na koncertu će se moći kupiti i njegova knjiga "Stranac u svome plemenu", i CD sa 15 albuma Mase Mora i Majora

 

Sarajevska grupa "Major", koja je krajem devedesetih godina važila za jednu od najperspektivnijih bh. bendova, a 1988. godine snimila album "Son late zigi daj", održaće večeras koncert u AG Clubu u Sarajevu - u originalnoj postavi. Samo će umjesto pjevača Darka Jelisića, koji živi u Njujorku, pjevati Aleksandar Vuca, frontmen sarajevske grupe Atentat. 


Sviraće: Đani Pervan (Major, Rundek, Letu Štuke) - bubnjevi, Alan Omerović (Letu Štuke, Major) - bas, Amina Hadžić - prateći vokali, Masa Mor (Major, Masa Mor) - gitara i vokal.


Predgrupa Majoru će biti Masa Mor, kompletan autor pjesama Majora, koji uskoro treba da objavi svoj dvanaesti samostalni album. Na koncertu će se moći kupiti i njegova knjiga "Stranac u svome plemenu", i CD sa 15 albuma Mase Mora i Majora.


Ulaz je besplatan, a u nastavku se podsjetite kako zvuči "Major" u izvedbi pjesme "Glista"...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!