detalji tragedije u sarajevskom naselju

Nakon svađe i ubistva u Milinkladskoj ulici, uhapšen osumnjičeni: Evo šta je kumovalo sukobu

Hronika18.08.18, 08:47h

Nakon svađe i ubistva u Milinkladskoj ulici, uhapšen osumnjičeni: Evo šta je kumovalo sukobu
Policijski službenici su nakon dojave stigli na lice mjesta gdje su zatekli ekipu hitne pomoći čiji ljekar je konstatovao smrt lica Ć.A, rođen 1975.godine

 

Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo večeras je potvrdilo da je u 16.30 sati u ulici Milinkladska, općina Novo Sarajevo, došlo do svađe između osoba inicijala B.S i Ć.A te da je počinjeno krivično djelo ubistvo. 

 

Policijski službenici su nakon dojave stigli na lice mjesta gdje su zatekli ekipu hitne pomoći čiji ljekar je konstatovao smrt lica Ć.A, rođen 1975.godine. 

 

U prvoprikupljenim obavještenjima, utvrđene su činjenice na osnovu kojih postoje osnovi sumnje da je B.E vozilom "renault clio", registarskih oznaka J98-M-942, u namjeri da ga povrijedi udario Ć.A, koji je od zadobijenih povreda na licu mjesta preminuo. 

 

Večeras je u 20.45 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ubistvo lišen slobode osumnjičeni   B.E, rođen 1996.godine. Lišen je slobode i B.S., rođen 1968., zbog nasilničkog ponašanja, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo. 

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još