nikako da pronađe mir

Skandal s Lukom uzeo danak, nije više mogla pod stresom: Nataša Bekvalac završila u bolnici!

Showbizz16.08.18, 12:31h

Skandal s Lukom uzeo danak, nije više mogla pod stresom: Nataša Bekvalac završila u bolnici!
Iako su prošla četiri mjeseca otkako joj se život promijenio iz korijena, pop pjevačica Nataša Bekvalac (37) još nije pronašla potreban mir

 

Potisnuta patnja i nagomilani stres bili su jači od njene želje da život nastavi kao da se ništa nije desilo.


Nakon što je izgubila svijest i osjetila malaksalost, pop pjevačica je smještena u bolnicu, gdje je primila infuziju, a kao glavni okidač za nemili događaj ljekari su naveli tenziju koju mjesecima unazad osjeća - piše Alo.

 

Iako su prošla četiri mjeseca otkako joj se život promijenio iz korijena, pop pjevačica Nataša Bekvalac (37) još nije pronašla potreban mir. Sva snaga koju je uložila u ideju da, nakon porodičnog nasilja, kao majka mora da nastavi dalje uzdignute glave i bude uz svoje kćerke Hanu i Katju za sve što im treba, nije bila dovoljna da pijre nekoliko dana spriječi nemili događaj.

 

Kada je otputovala na Crnogorsko primorje, gde je imala ugovorene nastupe, Nataša je jednog popodneva iznenada osjetila nesvjesticu zbog koje je morala da potraži pomoć ljekara. Poslije nekoliko časova provedenih pod medicinskim nadzorom i primljene infuzije, dobila je savjet da povede računa o zdravlju. Iako su ljetne temperature i umor mogli da utiču na njeno loše stanje, kao glavni uzročnik nesvjestice naveden je stres koji se nagomilao otkako je u aprilu još zakonitog supruga Luku Lazukića prijavila za porodično nasilje. Taj trenutak označio je prekretnicu u njenom životu jer je pored boli što je njen brak započet u septembru prošle godine doživio krah, u naručju držala tek rođenu kćerku kao plod ljubavi koja ju je najviše povrijedila, a za koju ne želi da osjeti majčinu patnju.

 

Mada je u prvim danima nakon porodične drame osjećala nemoć i činilo joj se da će teško moći da prebrodi krizu, Nataši su majčinska snaga i želja da svoju publiku ne iznevjeri pomogli da ipak nastavi dalje. Vratila se koncertnim aktivnostima i preselila u Novi Sad, smatrajući da će se u svom rodnom gradu osjećati bolje i da će joj blizina roditelja znatno olakšati odgajanje nasljednica.

 

Njena starija kćerka Hana tamo već pohađa osnovnu školu, u koju se iz Beograda preselila još od prvobitnog plana da, nakon rođenja druge kćerke, pjevačica sa cijelom porodicom život nastavi u kući u Čeneju. Selidba je ipak uslijedila, ali u prijestonicu Vojvodine, i sve je izgledalo kao da je pjevačica uspjela u potpunosti da prebrodi emotivnu krizu.

 

Ipak, potisnuta patnja i nagomilani stres bili su jači od njene želje da život nastavi kao da se ništa nije desilo. Ali uz savjete ljekara Nataša je pregrmjela problem. Vratila se planiranim nastupima, između kojih je potpuno posvećena svojim kćerkama.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook