FOTO/ BH. KREMA OKUPLJENA NA JEDNOM MJESTU

Glamur se širio baštom Zemaljskog muzeja u Sarajevu: Ovako je sinoć bilo na gala partyju magazina Story

Nedjeljni magazin10.08.18, 10:10h

Osim odličnog provoda u prekrasnom ambijentu bašte Zemaljskog muzeja, Story je prvi put dodijelio i nagrade Hall of fame najboljim bh. glumcima, pjevačima, tv licima...

 

 


Nakon 16 godina prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, magazin Story ove je godine prvi put priredito veličanstvenu proslavu s temom događanja - Story Urban Jungle.


U vrijeme kada je u savremenom svijetu gotovo nemoguće pokazati nešto novo, uzbudljivo i originalno, Story je poveo svoje uzvanike u potpuno novi svijet nezaboravnih dozživljaja.


Osim odličnog provoda u prekrasnom ambijentu bašte Zemaljskog muzeja, Story je prvi put dodijelio i nagrade Hall of fame najboljim bh. glumcima, pjevačima, tv licima... Storyjev Hall of Fame dobilo je 10 novih stanara koji su sa sobom ponijeli originalnu statuu, djelo savremenog umjetnika Ivana Fijolića.

 

A nagrade su ponijeli: Hari Varešanović (najbolji pjevač), Maya Sar (najbolja pjevačica), Emir Hadžihafizbegović (najbolji glumac), Jasna Žalica (najbolja glumica), grupa Letu štuke (najbolji bend), Senad Hadžifejzović (TV lice godine), Bojan Hadžihalilović (najbolji dizajner), Razija Mujanović (najbolja sportašica), a nagrada je dodijeljena i digometražnom igranom filmu „Žaba”.


Nagradu za životno djelo dobio je bh. reditelj Ademir Kenović.


- Na veličanstvenoj zabavi u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine dodijeliti ćemo nagrade najistaknutijim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, dizajnerima, redateljima, sportašima... U Sarajevo, grad s najvećim srcem na ovim prostorima dolazimo u želji da ljudima kojima se divimo već godinama uručimo priznanja za njihov rad, te da se svi zajedno nezaboravno zabavimo. Poznavajući dušu Sarajeva, bit će to početak nove prelijepe tradicije, koja će se također s nestrpljenjem isčekivati - izjavila je uoči svečanog održavanja Story Urban Jungle Zrinka Ferina, glavna urednica časopisa Story.


A kako je sinoć bilo u bašti Zemaljskog mizeja u Sarajevu i ko je najbolje uskladio svoj styling s ovogodišnjom temom Storyjevog partyja, pogledajte u velikoj galeriji DEPO Portala.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad/Foto:Amer Beganović)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook