Sestra prijavila njegov nestanak

Novi detalji ubistva: Kum pjevačice Goce Tržan ubijen zbog duga njegovog oca

Hronika10.08.18, 09:04h

Novi detalji ubistva: Kum pjevačice Goce Tržan ubijen zbog duga njegovog oca
Mario Trtić je sa suprugom živio u Novom Sadu, a oženio se prije samo nekoliko mjeseci. Na vjenčanju su i njemu kumovali Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković

 

Mario Trtić (28), vjenčani kum pjevačice Goce Tržan i Radomira Novakovića, najvjerovatnije je ubijen zbog duga koji je njegov otac imao kod Mitra Vukovića (66).

 

Kako piše Blic, Mitar Vuković i Mariov otac Nikola Trtić nekada su poslovali zajedno. Nakon što su prekinuli saradnju Nikola je ostao Mitru dužan neki novac. Nezvanično, u pitanju je velika suma.

 

Mario je kobnog dana sjeo na moped i otišao kod Vukovića kako bi mu dao dio novca. Šta se tada dogodilo u dvorištu, za sada nije poznato, ali je ubrzo došlo do pucnjave.

 

Vuković je pucao u Maria i smrtno ga ranio, a potom je na toj istoj terasi presudio i sebi.

 

Mario Trtić je sa suprugom živio u Novom Sadu, a oženio se prije samo nekoliko mjeseci. Na vjenčanju su i njemu kumovali Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković.

 

Mitar Vuković je nekada radio sa naftom, a posljednjih godina uglavnom samo zelenešenjem i pozajmljivanjem pod kamatom. Mariov otac drži lanac prodavnica i suvlasnik je restorana u Titelu, a njegova majka radi kao direktorica škole.

 

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!