Trag mu se izgubio u julu

Pronađen Belgijanac za kojim je tragala cijela BiH

Hronika10.08.18, 08:16h

Pronađen Belgijanac za kojim je tragala cijela BiH
Gertu-Janu trag se gubio 29. jula, kada se odjavio iz jednog hotela u Sarajevu, a porodica se posljednji put javio 27. jula iz Dubrovnika

 

24-godišnji Belgijanac, Gert-Jan Dobbelaere za kojim je već nekoliko dana tragala cijela Bosna i Hercegovina, pronađen je sinoć. 

 

Predstavnici policijskih snaga Bosne i Hercegovine sinoć su kasno javili porodici da je mladić pronađen.

 

Još uvijek se ne zna više detalja gdje je bio, niti gdje je lociran, no važno je da je dobro.

 

- Dobili smo poruku iz BiH da je Gert-Jan pronađen i da je dobro! Nemamo više informacija u ovom trenutku, ali vratit ćemo ga kući čim prije. Za sve vas koji ste nam pomogli, mnogo vam hvala, vaša podrška značila nam je mnogo - poručio je njegov brat Steven Dobbelaere

 

Gertu-Janu trag se gubio 29. jula, kada se odjavio iz jednog hotela u Sarajevu, a porodica se posljednji put javio 27. jula iz Dubrovnika.

 

Potom se doznalo da je bio u rafting kampu na Tari 31. jula. Navodno je imao problema s vozilom, pa je došao nešto kasnije nego što je planirano, a bilo je izvještaja i da su ga vidjeli kako autostopa kraj Prozor-Rame.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!