VIDEO/ TVRDI DA SU U VEZI TRI GODINE

Ispovijest Halidove ljubavnice: Udario me je tri puta, pa izvukao iz auta... Pala sam na kamen! Vikala sam - što me tučeš?!

Showbizz07.08.18, 15:06h

Ispovijest Halidove ljubavnice: Udario me je tri puta, pa izvukao iz auta... Pala sam na kamen! Vikala sam - što me tučeš?!
Sonja Bašić priložila je i pisani materijal, koji po njenim riječima dokazuje da mu je davala novac, kao i zajedničke fotografije, te one na kojima se vidi da ima modrice

 

Žena koja je prijavila pjevača Halida Muslimovića da ju je pretukao krajem jula u Banjaluci, tvrdi da su njih dvoje u vezi tri godine i da je dobila batine kad je tražila da joj vrati 94.500 eura, piše Kurir.


Sonja Bašić priložila je i pisani materijal, koji po njenim riječima dokazuje da mu je davala novac, kao i zajedničke fotografije, te one na kojima se vidi da ima modrice.

 

sonja-basicsonja-basic


- S Halidom sam počela da se zabavljam u novembru 2015-e, kada je bio u Australiji na turneji. Pomogla sam mu da opstane, jer je u teškoj finansijskoj situaciji, ima hipoteku. Pomagala sam mu oko tog kredita, ali i da mu se djeca školuju na fakultetu u Banjaluci i njegovih pjesama i spotova - izjavila je ona.


- Tri puta me je udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom u kamen. Pitala sam ga: 'Halide, zašto me udaraš?' A on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu - pričala je ona, te detaljno opisala navodni incident, što možete poslušati OVDJE.
 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook