IZ PRODUKCIJE UPOZORAVAJU

Prevarant skuplja novac za nastavak serije 'Meso': Predstavlja se kao producent i sa sobom nosi OVO...

Mediji26.07.18, 15:50h

Prevarant skuplja novac za nastavak serije 'Meso': Predstavlja se kao producent i sa sobom nosi OVO...
Ovim putem informišemo javnost da ne nasjedaju na nezvanične dokumente i ponude i da vjerodostojnost svakog dokumenta provjere u inboxu naše Facebook stranice Meso

 

 


Bosonoga produkcija, koja stoji iza produkcije serije i filma Meso, obavještena je da u Apatinu prevarant, lažno se predstavljajući kao producent, pokušava da skupi novac za snimanje Kostiju, nastavak serije «Meso», pozivajući se na Bosonogu produkciju i zaposlene u njoj.

 


"Između ostalog, bez propratnih papira sa pečatom štampano na mehaničkoj mašini, u ime vaše produkcije traži sponzorstvo od 60.000 din na ime vaše kuće. S obzirom na nastup i neozbiljnost, koja dolikuje jednoj ozbiljnoj produkciji kao što je vaša, dolazim do zaključka da moram da tražim odgovor od vas. Dotični gospodin nosi nacrt prve epizode "Kosti" u obliku kucane forme i usmenog obrazloženja da glavni glumac Mirko se sakriva u Apatinu kao trener FK Mladost te dobija ćevabdžinicu na korišćenje, itd...." stoji u obavještenju jednog od ljudi od kojih je lažni producent tražio novac.


Bosonoga produkcija se ograđuje od postupaka navedenog čovjeka, kao i od bilo koga drugog ko pokuša da se lažno predstavi kao saradnik naše produkcije.


Ovim putem informišemo javnost da ne nasjedaju na nezvanične dokumente i ponude i da vjerodostojnost svakog dokumenta provjere u inboxu naše Facebook stranice Meso.


Snimanje nastavka trilogije predviđeno je za početak naredne godine, i o svim koracima naše produkcije bićete, kao i do sada, na vrijeme obavješteni, pojašnjeno je iz Bosonoga produkcije.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook