Lazukić kćerku viđa svake srijede na pola sata

Bosanac prijetio Nataši Bekvalac, sukob spriječila policija: Drama ispred Centra za socijalni rad u Beogradu

Showbizz26.07.18, 09:25h

Bosanac prijetio Nataši Bekvalac, sukob spriječila policija: Drama ispred Centra za socijalni rad u Beogradu
Policija je reagovala po prijavi i u skladu sa Zakonom sa Z. I. je tokom večeri obavljen razgovor i on je upozoren. O slučaju je obaviješteno nadležno tužilaštvo, rekao je izvor

 

Pjevačica Nataša Bekvalac je kćerku Katju dovela u Centar za socijalni rad kako bi je vidio otac, Luka Lazukić. Lazukić je stigao deset minuta prije Nataše na motoru kako bi ih sačekao. IT stručnjak ima pravo da kćerku viđa svake srijede na pola sata.

 

Nataši je Lukin drug navodno verbalno prijetio dok je ona čekala u automobilu u blizini Centra za socijalni rad.

 

"Nataša Bekvalac i njen advokat prijavili su u policijskoj stanici da joj je tokom dana u periodu od 13 do 13,30h prišao drug Luke Lazukica i verbalno joj prijetio. Prema navodima pjevačice, ona se u tom trenutku nalazila u parkiranom automobilu, na uglu Kameničke i Lomine ulice na Zelenom vijencu u centru Beograda", kaže dobro obaviješteni izvor.

 

"Tada joj je navodno prišao Lazukićev drug, inače državljanin BiH Z. I. i verbalno prijetio. Policija je reagovala po prijavi i u skladu sa Zakonom sa Z. I. je tokom večeri obavljen razgovor i on je upozoren. O slučaju je obaviješteno nadležno tužilaštvo", rekao je izvor.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook