Drugi dan boravka u BiH

Saudijski princ posjetio Mostar: 'Oduvijek mi je san bio doći ovdje, u svoju zemlju ću se vratiti s idejama...'

Front19.07.18, 20:22h

Saudijski princ posjetio Mostar: 'Oduvijek mi je san bio doći ovdje, u svoju zemlju ću se vratiti s idejama...'
Princ se susreo i s mostarskim gradonačelnikom Ljubom Bešlićem te prošetao Starim mostom

 

 Saudijski princ Sultan bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, predsjednik Glavnog odbora Kraljevine Saudijske Arabije za turizam i kulturno naslijeđe, drugog dana svojeg boravka u BiH posjetio je Mostar i Hercegovinu.

 

Saudijski princ kazao je kako mu je san oduvijek bio doći u Mostar, ne zbog građevina, koliko zbog ljudi koji spajaju različite kulture, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

 

- Ovo su snažni ljudi, koji su izgradili ovaj prelijepi grad, koji svoju kulturu nose u srcu. Čestitam im na strasti i želim da ostanu snažni, a nadam se da će vrijeme koje dolazi biti još prosperitetnije za Mostar - izjavio je Sultan bin Salman.

 

Princ se susreo i s mostarskim gradonačelnikom Ljubom Bešlićem te prošetao Starim mostom.

 

Na upit o potencijalnim ulaganjima njegove zemlje, kazao je kako je danas bilo riječi o tome iako je on vladin dužnosnik, a ne investitor.

 

- Ja ću se vratiti u svoju zemlju s idejama i prijedlozima koji će biti predstavljeni našem predsjedniku koji predvodi veliki investitorski tim u Saudijskoj Arabiji. Mislim da će Mostar postati dio njihovih poslova - izjavio je princ Sultan bin Salman bin Abdulaziz Al Saud.

 

Nakon šetnje Starim gradom za princa i njegovu pratnju upriličen je ručak.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook