FOTO/ Finale Svjetskog prvenstva

Neviđena navijačka euforija obuzela cijelu Hrvatsku: Gradovi preplavljeni crveno-bijelim dresovima

Sport15.07.18, 17:16h

Neviđena navijačka euforija obuzela cijelu Hrvatsku: Gradovi preplavljeni crveno-bijelim dresovima
Turistička zajednica grada Zagreba u zadnjih nekoliko dana bilježi jako puno stranih televizijskih ekipa i ostalih medija iz cijeloga svijeta koji dolaze u Zagreb pratiti ovo veliko finale

 

Hrvatski gradovi preplavljeni su crveno-bijelim dresovima hrvatskih navijača.

 

Na zagrebačkom glavnom trgu već je počelo navijanje, a vjerne navijače nije omela ni kiša koja je padala tijekom dana. Centar glavnog grada krcat je navijačima, a slično je i u ostalim gradovima širom zemlje, prenosi N1.

 

U Splitu su navijači već spremni za nove drame Vatrenih, a uz Splićane će navijati i Hrvati iz inozemstva, kao i turisti iz cijelog svijeta.

 

Na zgradi Banovine, u kojoj je smještena splitska Gradska uprava, u nedjelju je istaknuta 25-metarska državna zastava kao znak potpore hrvatskoj reprezentaciji koja na Svjetskom nogometnom prvenstvu igra finalnu utakmicu s Francuskom, splitske ulice preplavila su vozila sa hrvatskim zastavicama.

 

Turistička zajednica grada Zagreba u zadnjih nekoliko dana bilježi jako puno stranih televizijskih ekipa i ostalih medija iz cijeloga svijeta koji dolaze u Zagreb pratiti ovo veliko finale.

 

Zanimljivo je da u Zagreb dolazi i televizijska kuća iz Dubaija koja ima gledanost preko 70 milijuna gledatelja na Bliskome istoku i da će imati svoje pozicije i na "Fudbalerki" i na Trgu bana Jelačića.

 

- Cijeli svijet je kod nas i mi odlazimo danas u cijeli svijet. Velika je to stvar - kaže predsjednica TZZ Martina Bienenfeld.

 

Više fotografija pogledajte OVDJE.

 

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook