razotkriveno

Svi sebi vole podići cijenu: Šta lažu muškarci, a šta žene prilikom upoznavanja na internetu?

Lifestyle13.07.18, 17:08h

Svi sebi vole podići cijenu: Šta lažu muškarci, a šta žene prilikom upoznavanja na internetu?
Evo koje su najčešće laži kojima se služe oni koji srodne duše pronalaze preko online upoznavanja

 

Našli smo “prijatelje” preko interneta, pa zašto onda ne bismo mogli pronaći i onu pravu i iskrenu ljubav.

 

Upoznavanje preko neta danas je postala uobičajena stvar. A kada je riječ o ovom virtuelnom flertovanju, u većini slučajeva se događa da se ljudi lažno predstavljaju.


 
Jedno istraživanje je otkrilo da čak 40 posto muškaraca prilikom ovakvog upoznavanja laže kako zarađuje mnogo više. Dok 33 posto žena to isto radi. Žene uglavnom lažu o svojoj kilaži, dok muška populacija rijetko otkriva svoju stvarnu visinu.

 

Evo koje su najčešće laži kojima se služe oni koji srodne duše pronalaze preko online upoznavanja.

 

Muškarci lažu:

 

Posao

Ne znamo zbog čega se neko stidi onoga što radi. Ako, recimo, dilate drogu ispred neke lokalne srednje škole ili ste poznati lokalni utjerivač dugova, to bismo već mogli razumjeti. Zato, ne stidite se nijednog pošteno zarađenog eura.


 

Visina

Samo se sjetite Toma Kruza, on je bio niži od skoro svake svoje djevojke, pa ga i dalje smatraju neodoljivim.

 

Mišići

Niste dane i dane provodili po teretanama, šta sad. Nije smak svijeta, mnoge djevojke ne vole “beton” i više uživaju kada se naslone na nešto mekše.

 

Bogatstvo

“Odlično zarađujem! Imam dva stana u širem centru”. Nije da se pojedine djevojke ne “lože” na ovakve rečenice, ali zapitajte se. Hoće li one svoju ”sreću” izraženu u kvadratima i iznosima na čekovnim knjižicama tražiti na ovakvim mjestima? Ono što je za vas puno, nekim ženama je malo!

 

Fakultet

Da je ovakav vid upoznavanja postojao prije nekih 30 godina, onda bi fakultetska diploma stvarno bila na cijeni. Ali danas, ono što imate u glavi, mnogo je vrednije od parčeta papira urolanog u kartonskoj kutiji.

 

Žene lažu:

 

Da su mršavije

Danas žena lako može prikriti svoje viškove, ali i da doda tamo gdje ima manje. Ali, ako se vaša veza krene razvijati prema prirodi stvari, imajte na umu da ćete se jednom morati skinuti do gole kože. I šta onda?

 

Da su mlađe

Dame se ne pitaju za godine! Ko je izmislio ovu glupost? Zašto skrivati i zašto se sramiti svog rodnog lista. Stariti lijepo sa stilom nije uopće teško. Jer onaj “duh” u vama zapravo određuje vaše prave godine.

 

Da su više

Izgleda da ovaj problem “muči” pripadnike oba spola. Jeste li čuli onu narodnu: “Otrov se drži u malim bočicama”, stoga, uvijek se vodite tom parolom i nećete omanuti.

 

Da imaju mnogo udvarača

Imati mnogo udvarača ne znači da će vam oni podići “cijenu” kod ostalih potencijalnih koji čekaju u “redu” na vašim “vratima”. Kad izađete s muškarcem kojeg ste upoznali online, pustite ga da se on sam uvjeri u istinistost te vaše izjave.

 

Obline

Obline svakako da privlače muškarce, o tome ne vrijedi ni diskutirati. Ali, ako imate male grudi, znajte da i one mogu oboriti s nogu vašeg udvarača. Ipak, imajte na umu da godine lete, tako da i vaše obline zajedno sa vama stare.

 

Biti prirodan i svoj, uvijek je najbolje rješenje. Ne podižite sebi “cijenu” lažima jer “kratke su njene noge”.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook