jer sport je sport

Iznad nacionalizma: Srpska podrška Vatrenima stigla i od Karleuše - izazvala gomilu burnih reakcija!

Showbizz11.07.18, 12:08h

Iznad nacionalizma: Srpska podrška Vatrenima stigla i od Karleuše - izazvala gomilu burnih reakcija!
Srpski tenisač Novak Đoković već je javno podržao hrvatsku reprezentaciju, a sada je to napravila i kraljica srpske estrade Jelena Karleuša na Twitteru

 

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20 sati igra polufinalnu utakmicu protiv Engleske, a bodrit će ih i srpska pjevačica Jelena Karleuša.

 

Posljednjih dana velika se prašina u javnosti podigla oko pitanja za koga navijaju Srbi u regionu, dok je Hrvatska krčila put prema polufinalu na Mundijalu.

 

Oni koji su javno iskazali podršku hrvatskoj reprezentaciji nisu se baš dobro proveli u srpskim medijima, a i sam predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da navija za Rusiju...

 

Srpski tenisač Novak Đoković već je javno podržao hrvatsku reprezentaciju, a sada je to napravila i kraljica srpske estrade Jelena Karleuša na Twitteru.


"Hrvati će pobijediti na Svjetskom prvenstvu. Zaslužili su", napisala je supruga srpskog reprezentativca Duška Tošića, koja je obećala i kako će trčati gola do Moskve ako Srbija pobijedi Brazil, no to se nije dogodilo.

 

jelena-karleusa

 

Karleuša je poznata po izjavama koje ne ostavljaju nikog ravnodušnim, i po izražavanju, kako bi se to u našem narodu reklo - bez dlake na jeziku. Tako je bilo i ovaj put, jer ova je objava naišla na burne reakcije velikog broja njenih obožavatelja u Srbiji. Bilo je i onih koji su je izvrijeđali... Ali bilo je i podrške i oduševljenih komenatara, uglavnom s hrvatske strane...


"Mogu ti napisati svaka čast za ovakvu izjavu i ovoliku hrabrost, rijetko koja srpska zvijezda dala je potporu Hrvatskoj iako svaki vikend nastupaju kod nas. Svaka ti čast što za razliku od pojedinih vaših političara i medija, a tako i naših, širiš pozitivnu energiju", napisao joj je jedan od obožavatelja.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook