Spektakl u Las Vegasu okončan već u 1. rundi

Daniel Cormier brutalno nokautirao Stipu Miočića i postao dvostruki UFC prvak!

Sport08.07.18, 12:58h

Daniel Cormier brutalno nokautirao Stipu Miočića i postao dvostruki UFC prvak!
Kako se runda bližila kraju razmjene udaraca bile su sve učestalije i sve teže po Miočića, a onda je 20-ak sekundi prije kraja stigao udarac nakon kojeg više nije bilo povratka. Iz jednog izlaska iz klinča Cormier je izvukao kratki desni kroše i poslao Miočića u carstvo snova

 

Daniel Cormier brutalno je nokautirao Stipu Miočića i postao dvostruki UFC prvak! Meč na UFC 226 spektaklu u Las Vegasu okončan je već u 1. rundi, tačnije na samom njenom kraju.

 

Miočić i Cormier krenuli su u otvorenu izmjenu, DC je snažno pogodio Stipu krošeom, poslao ga na pod i onda s nekoliko udaraca dovršio. Miočić je bio jako uzdrman i nije se branio, zbog čega je sudac i označio kraj borbe.


DC najavio što će napraviti, Miočićev tim nije slušao

 

Miočić je odlično krenuo u meč! Dobro je nekoliko puta pogodio Cormiera, no onda je sredinom runde stigao jedan udarac koji je oštetio lice našeg borca i tu je, čini se, bio početak kraja.

 

Kako se runda bližila kraju razmjene udaraca bile su sve učestalije i sve teže po Miočića, a onda je 20-ak sekundi prije kraja stigao udarac nakon kojeg više nije bilo povratka. Iz jednog izlaska iz klinča Cormier je izvukao kratki desni kroše i poslao Miočića u carstvo snova.

 

Stipe je minutu dvije dolazio k sebi, a onda se ljutito ustao i u jednom trenutku odgurnuo glavnog suca, smatrajući da je prerano označio kraj borbe. Stipe je bio vidno razočaran nakon meča, a kako i ne bi kada ga je okončao na najgori mogući način.

 

Uostalom, DC je najavio da će napraviti upravo to - nokautirati ga nakon klinča. Cormier je na posljednjoj konferenciji za novinare objasnio da je otkrio rupu u obrani našeg borca u trenutku izlaska iz klinča. Sve je najavio, ali Stipin kamp nije, ili nije želio slušati.

 

Nakon proglašenja pobjednika, a tijekom pobjedničkog govora, novi prvak u dvije divizije (poluteška i teška) uzeo je mikrofon u ruke i u oktogon pozvao Brocka Lesnara, WWE legendu (kečeri) i bivšeg UFC prvaka.

 

Ovaj se odazvao, odgurnuo DC-a i potom izvrijeđao teškaše koji su se borili na UFC 226 eventu.

 

"Vidio sam puno smeća otkako sam ušao u zgradu. Ngannou je smeće. Miočić je smeće. Cormier, dolazim po tebe pi...! Taj pojas je moj", poručio je Brock Lesnar.

 

Čini se da će jedan od posljednja dva meča Cormiera biti upravo protiv Lesnara, dok je pitanje što sada slijedi za hrvatskog borca.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook