zagrijavanje pred vikend u klubu My Face

Nakon porodične bure, seksipilna plavuša stiže u Sarajevo: Nataša Bekvalac obećava vruću julsku noć...

Showbizz04.07.18, 11:13h

Nakon porodične bure, seksipilna plavuša stiže u Sarajevo: Nataša Bekvalac obećava vruću julsku noć...
Nakon koncerta Nataše Bekvalac, menadžment sarajevskog kluba za drugi dio mjeseca jula priprema nova muzička iznenađenja i gostovanja. Tako će prijestonica BiH u petak, 13. jula, ugostiti Tanju Savić, a sedam dana poslije, 20. jula, na rasporedu je koncert uvijek dragog gosta Dejana Matića

 

 

Nataša Bekvalac već duže vrijeme u žiži je regionalne javnosti zbog porodičnog nasilja koje je pretrpjela i razvoda od supruga. No, uvijek atraktivna pjevačica iz cijele situacije, kako kaže, izašla je snažnija.


Na oduševljenje fanova seksepilna plavuša nakon višemjesečne pauze polako se vraća na scenu i svom poslu, a Sarajlije i drugi gosti popularnog kluba My Face među prvima će je imati priliku slušati uživo na nastupu u petak, 6. jula.


My Face na taj način nastavlja sa koncertima u ljetnoj sezoni, koji uvijek bilježe veliku posjećenost, a zauzvrat gostima nude cjelovečernju odličnu zabavu uz najveće regionalne zvijezde i njihove poznate hitove.


"Original", „Nikotin“, „Ponovo“, „Ja sam dobro“, „Mali signali“, „Lave moj“, „Kraljica novih ljubavi“... samo su neke od Natašinih pjesama dobro poznatih njenoj vjernoj publici u BiH, a koja će ih moći čuti ovog petka u klubu My Face.

 

natasa-bekvalac-my-face


Nakon koncerta Nataše Bekvalac, menadžment sarajevskog kluba za drugi dio mjeseca jula priprema nova muzička iznenađenja i gostovanja. Tako će prijestonica BiH u petak, 13. jula, ugostiti Tanju Savić, a sedam dana poslije, 20. jula, na rasporedu je koncert uvijek dragog gosta Dejana Matića.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

****************************

Pogledajte bonus video!

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook