Imala tek 18 godina kada ga je rodila

Velika tragedija zadesila slavnu pjevačicu: Sin Tine Turner izvršio samoubistvo

Hronika04.07.18, 10:17h

Velika tragedija zadesila slavnu pjevačicu: Sin Tine Turner izvršio samoubistvo
Pomoćnik glavnog mrtvozornika Los Angelesa, Ed Winter, potvrdio je da se očito radi o samoubistvu, premda će biti obavljena autopsija, nakon koje će se i zvanično objaviti razlog smrti

 

 

Najstariji sin Tine Turner, Craig Raymond Turner, pronađen je mrtav, a kao razlog smrti navodi se samoubistvo pištoljem.


Ovu informaciju objavili su svjetski mediji, pojašnjavajući da je 59-godišnji Craig u utorak pronađen mrtav u svom domu u Studio Cityju u Kaliforniji.


Pomoćnik glavnog mrtvozornika Los Angelesa, Ed Winter, potvrdio je da se očito radi o samoubistvu, premda će biti obavljena autopsija, nakon koje će se i zvanično objaviti razlog smrti.


Slavna pjevačica (78) rodila je Craiga kao iznimno mlada, imala je tek 18 godina, i bilo je to prije nego što se udala za Ikea Turnera.


Nakon vjenčanja, Ike je usvojio Craiga i dao mu svoje prezime.


Inače, Craigov biološki otac bio je Raymond Hill, tada saksofonista u bendu Kings of Rythm, i svirao je zajedno s Ikeom Turnerom.


Raymond i Tina bili su u vezi od 1957. godine, kad je ona imala samo 17 godina i bila jedna od pratećih vokala u Ikeovom bendu.


Pjevačicu je ova vijest zatekla u Parizu, gdje je malo prije tragedije prisustvovala modnoj reviji Giorgia Armanija.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook