FOTO/ ISPALI U OSMINI FINALA, PA ZADIVILI CIJELI SVIJET

Savršeno: Zavirite u svlačionicu nogometaša Japana, ovaj detalj će vas natjerati da se zastidite!

Sport03.07.18, 13:27h

Savršeno: Zavirite u svlačionicu nogometaša Japana, ovaj detalj će vas natjerati da se zastidite!
Dalje nisu prošli, ali su tokom meča, a naročito po njegovom završetku, oduševili cijeli svijet. Kada vidite njihovu svlačionicu, sve će vam biti jasno

 

Nogometaši Japana postigli su nevjerovatan uspjeh ulaskom u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, a onda su na terenu, u meču protiv favorizovane Belgije, pokazali i da to nije bilo nimalo slučajno.  


Dalje nisu prošli, ali su tokom meča, a naročito po njegovom završetku, oduševili cijeli svijet. Baš kao što to rade i njihovi najvijači, koji nakon svake utakmice ostanu na tribinama i počiste sve otpatke iza sebe.


Tako je i iza japanskih nogometaša, uprkos porazu i napetoj utakmici, ostala savršeno čista svlačionica na stadionu Rostov Arena.

 

japan-svlacionica


FIFA-ina koordinatorica Priscilla Janssens postavila je fotografiju svlačionice Japana na svom Twitteru, te ne krijući oduševljenje napisala:


"Ovo je svačionica Japana nakon što su poraženi od Belgije u 94. minuti. Zahvalili su se svojim fanovima, očistili su sve čak i ostavili poruku na kojoj piše 'hvala vam' na ruskom. Primjer za sve. Privilegija je raditi s njima".

 

Njenu poruku prenosi Daily Mail, koji donosi i više foto detalja o japanskoj besprojekornosti na SP u Rusiji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook