Stalno se svađaju, a tenzije su neprestano prisutne

Victoria i David Beckham poslije skoro 20 godina žive odvojeno: Uskoro potvrda o razvodu?

Showbizz30.06.18, 20:41h

Victoria i David Beckham poslije skoro 20 godina žive odvojeno: Uskoro potvrda o razvodu?
Zajedno su daleko dogurali, ali vidi se da im ne ide, kaže izvor blizak Beckhamovim

 

U posljednje vrijeme sve su češće glasine o problemima između Victorije i Davida Beckhama, a par navodno već neko vrijeme živi odvojeno.

 

Bivša pjevačica i članica grupe Spice Girls Victoria Beckham danas je uspješna poslovna žena, s mnogo obaveza i malo slobodnog vremena. Upravlja vlastitim modnim carstvom, brine o djeci, a i održavanje imidža zahtijeva puno truda i vremena.

 

"Trudim se, jako se trudim", izjavila je nedavno na Forbes summitu za žene. “Nastojim biti najbolja majka. Nastojim biti i najbolja supruga i biti profesionalna u karijeri. Kada stignem kući, pokušavam isključiti mobitel i provesti što više vremena s djecom i Davidom", objasnila je Victoria.

 

Međutim, magazin In Touch Weekly piše kako zapravo ona i umirovljeni nogometaš imaju veliki problem s održavanjem braka.

 

"Victoria i David žive odvojeno", izjavio je za magazin izvor blizak porodici.

 

Još jedan izvor blizak Beckhamovima rekao je kako ne bi bio iznenađen da se David i Victoria uskoro zaista rastanu:

 

"Zajedno su daleko dogurali, ali vidi se da im ne ide."

 

I zaista, činjenica je da su u posljednje vrijeme često odvojeni.

 

"David je u Los Angelesu, gdje se često druži s prijateljima i članovima svog privatnog kluba. Također, puno vremena provodi u Miamiju gdje vodi nogometni tim, dok Victoria preferira boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu", otkrio je izvor.

 

Prije nekoliko su godina glasine o Davidovoj nevjeri prouzročile konflikt među njima, a Victoria smatra kako je David sebičan jer se želi vratiti u Ameriku gdje je porodica živjela od 2008. do 2013. godine.

 

"Victoria je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a David se trudi provesti što više vremena izvan kuće. Oboje žive u nesretnom braku", riječi su izvora bliskog porodici.

 

Victorijin i Davidov neimenovani prijatelj tvrdi da se u trenucima kada su zajedno stalno svađaju i da su tenzije neprestano prisutne. Victoria se trudi da porodične fotografije na društvenim mrežama izgledaju savršeno, ali priča je, čini se, u stvarnosti skroz drugačija.

 

Kako podsjeća Dnevnik.hr, Victoria i David su tokom svih ovih godina izgradili brend od imena Beckham, čija se vrijednost procjenjuje na višemilionske iznose u dolarima, a njima je dao status globalno moćnog para. Naravno, u slučaju razvoda sve navedeno otišlo bi u vjetar. Između njihovog carstva i djece, koju oboje obožavaju, stoji zaista mnogo toga na kocki, stoga ne bi bilo iznenađujuće da su odlučili ostati zajedno bez obzira na sve probleme.

 

Par bi 4. jula trebao proslaviti 19. godišnjicu braka, a glasnogovornik porodice izjavio je kako su navodi o bračnim problemima izmišljeni i da par ne živi odvojeno. Pravu istinu će vjerujemo, uskoro otkriti vrijeme.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook