Milić Vukašinović odgovorio na kćerkine optužbe

'Maja će poslije ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta uspije da sebi oduzme život'

Showbizz30.06.18, 19:13h

'Maja će poslije ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta uspije da sebi oduzme život'
Maja Avdibegović je 1. juna prerezala vene nakon čega je pronađena u lokvi krvi u toaletu svog stana. Odmah je odvezena u bolnicu gdje su joj sanirane rane na ručnim zglobovima

 

Regijom je nedavno odjeknula vijest da si je Maja Avdibegović (35), kći bivšeg bubnjara Indexa i Bijelog dugmeta 70-ih, Milića Vukašinovića (68), pokušala oduzeti život.  Ona je ubrzo nakon toga progovorila o cijeloj priči te je optužila oca za svoje probleme i priznala da je dva puta pokušala dignuti ruku na sebe. Sada se pak oglasio i sam Vukašinović.

 

Muzičar tvrdi da mu se kćerka osvećuje optužbama da ju je tukao u djetinjstvu, jer je otkrio da je navučena na drogu.

 

- Kćerka se meni sveti jer sam iznio istinu o njenoj narkomaniji i što će poslije ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta uspije da sebi oduzme život", rekao je za Alo.rs Milić i dodao da ju je njen partner navukao na herion.

 

Podsjetimo, kći bubnjara je 1. juna prerezala vene nakon čega je pronađena u lokvi krvi u toaletu svog stana. Odmah je odvezena u bolnicu gdje su joj sanirane rane na ručnim zglobovima.

 

Inače, Maja tvrdi da njenog oca ne zanimaju unuci, a ubuduće, ona će se ponašati kao da Milić nikada nije postojao u njenom životu.

 

- Milić Vukašinović je mrtav za mene i moju djecu. Neka počiva u miru. Žao mi je samo njegove supruge Suzane jer je ona predivna žena. I nju će otjerati u grob - zaključila je.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook