ULAZNICE PO CIJENI OD 16 KM

Počeo Mostar Summer Fest: Mnogo dobre zabave, vrhunske muzike i žestoke svirke

Zabava30.06.18, 11:32h

Počeo Mostar Summer Fest: Mnogo dobre zabave, vrhunske muzike i žestoke svirke
Zahvaljujući Festu u Mostar dolazi Prljavo kazalište koje ove godine slavi 40 godina karijere. Koncert Prljavog kazališta najavljen je za večeras, a uz njih očekuje se nastup Letu Štuke, Bad Copy, Ischariotzcky, prof.sterMa i Stoposto

 



Nastupom "Tram 11", "Urban& 4", "Let3", "Helem nejse", "BITIPATIBI", "Smooth Groove" i "Nešto Između" počeo je u petak Šesti Mostar Summer Fest na platou Mostarskog sajma. 

 

Zahvaljujući Festu u Mostar dolazi Prljavo kazalište koje ove godine slavi 40 godina karijere. Koncert Prljavog kazališta najavljen je za večeras, a uz njih očekuje se nastup Letu Štuke, Bad Copy, Ischariotzcky, prof.sterMa i Stoposto. 

 

Organizacijski tim se i ovu godinu prihvatio velikog izazova te publiku dočekuju s dva stagea odlične produkcije s vrhunskih zvukom i nezaboravnim light show efektima. 

 

Drugi stage nosi naziv Hey! e-MOtion stage i radi se o stageu na kojem posjetitelji mogu očekivati nastupe čak 10 DJ imena predvođenih najtraženijim maskiranim DJ dvojcem iz Hrvatske – Nipplepeople koji je u petak puštao  bitove pred mostarskom publikom zajedno s Dejanom Miličevićem te  Dj Jock, WØLT i Alena Milivojevića. 

 

Na Fest dolazi i GRAMOPHONEDzIE, tvorac svjetskog hita 'Why don't you' uz koji će večeras zajedno uz Kristijana Molnara, Andreja Jelica, Igor HDP i Fa11out rasplesati publiku ispred Hej! e-MOtion stagea. 

 

Inače, festivalske ulaznice po cijeni od 16 KM mogu se kupiti na ulazu na festival.

 

(FENA/ad) 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook