prostitutka prebačena u zatvor

Uhapšena Fatima koja 'sije' sidu po Srbiji: Pronašli je na ulici u Beogradu, imala je i po pet klijenata dnevno...

Hronika28.06.18, 12:56h

Uhapšena Fatima koja 'sije' sidu po Srbiji: Pronašli je na ulici u Beogradu, imala je i po pet klijenata dnevno...
Kako je Kurir pisao, Fatima je prošle godine u avgustu stigla u Srbiju, a do prije mjesec i po dana boravila je u Prihvatnom centru za izbjeglice u Kikindi

 

Fatima Alas (38), prostitka iz Jordana koja je navodno širila HIV po Srbiji, uhapšena je danas - javlja Kurir

 

Kako se saznaje, ona je dobila 20 dana zatvora i prebačena je u ženski zatvor u Požarevcu.

 

Policija je Fatimu pronašla na ulici u Beogradu i kada su htjeli da joj napišu prekršajnu prijavu zbog prostitucije, ona nije imala novca da plati kaznu zbog čega je prevezena u zatvor.

 

Kako je Kurir pisao, Fatima je prošle godine u avgustu stigla u Srbiju, a do prije mjesec i po dana boravila je u Prihvatnom centru za izbjeglice u Kikindi.


"Sredinom maja, ona je napustila kamp i otišla za Suboticu, a potom završila u Beogradu. Pretpostavlja se da se bavila prostitucijom u Subotici, Kikindi i Beogradu, ali još nije poznato koliko ljudi je zarazila. Niko u ovom trenutku ne može da ocijeni srazmjere zaraze, pitanje je ko je od njenih klijenata u međuvremenu imao intimne odnose s drugim osobama", kaže izvor Kurira i dodaje:


- Ona je ordinirala u parku kod Ekonomskog fakulteta i u okolini Glavne autobuske stanice. Navodno je imala po pet klijenata dnevno.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook