NOVI SPOT/HELEM NEJSE

Ti si nama ljepša od Dinine Esme, Bregine Selme i Lakine sestre

Kultura28.06.18, 08:16h

Ti si nama ljepša od Dinine Esme, Bregine Selme i Lakine sestre
Sarajevska grupa u usponu popularnosti "Helem Nejse" objavila je video spot za novu pjesmu "Debili" za koju je muziku, aranžman i produkciju uradio Brano Jakupović (Dubioza kolektiv). Gledaj odmah!

 

Nakon uspješnih singlova „Kadabahija“ i „Bolje bi ti bilo“, vaši omiljeni Helemnejsovci donose vam novi singl.

 

 

Video spot za pjesmu Debili“ je realizovao dugogodišnji saradnik i kolega Admir Švrakić kao reditelj i snimatelj. Montažu potpisuje Jasmin Hrnjica, dok su u produkciji učestvovali momci iz Spektroom studija. Glavnu ulogu utjelovljuje mlada glumica Lidija Kordić, dok je za šminku i masku zaslužna Naida Đekić.

 

Svako od nas poznaje barem jedan savršen par, a rijetko ko ima tu sreću da je baš on ili ona jedno od to dvoje. Momak i cura, muž i žena, frajer i treba koji se vole, s njima je uvijek smijeh, dobrila i vrhunska zajebancija. Njima je uvijek lijepo jer su za sreću dovoljni jedno drugom. Svi im se zbog tog dive, uzimaju ih za primjer, a dušmani im zavide. Kada nisu skupa ili gluho bilo raskinu; shvatimo da su samo obični debili. O tome zapravo govori pjesma. O ljubavi izmedju Bošnjaka i Srpkinje - u svom stilu poručuje dvojac Helem Nejse.

 

Kao neko ko voli njihovu muziku i prati sve ono čime se oni bave, inspirisan odličnom pjesmom koju su napravili, vrlo brzo sam naišao na ideju za spot. Dugo vremena se poznajemo i više nemam osjećaj da radim za Helem nejse, već da sam praktično dio te ekipe. U spotu se realno brukaju i jasno je koliko su mali u svijetu šou biznisa - kaže autor spota, Admir Švrakić.

 

Muziku, aranžman i produkciju potpisuje Brano Jakubović, dok su tekst napisali Stihomir i Gagara, dok je sve izdao Periscope records.

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook