obratite pažnju na presudne stavke

Kako izgleda savršena žena u očima većine muškaraca?

ŽENA iN27.06.18, 11:55h

Kako izgleda savršena žena u očima većine muškaraca?
Ova je stavka definitivno jedna od presudnih

 

KOLIKO god se mi žene uvjeravale da smo znatno složenija bića od muškaraca, to u stvarnosti baš i nije tako. Mnogi pripadnici jačeg spola imaju točno zadane točke koje njihova savršena žena treba imati. Iako je teško staviti kvačicu baš na sve, muškarcima ćete biti puno zanimljivije ako ste jake na sljedećim područjima: 

 

Samopouzdanje

 

Muškarci vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Koliko god vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih riječi. Osim toga, nemojte se pred muškim spolom žaliti na svoje tjelesne nedostatke i ukazivati na njih. Nema ništa ljepše od žene koja se odlično osjeća u svojoj koži i ne boji se to pokazati. 

 

Smisao za humor

 

Ova je stavka definitivno jedna od presudnih. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim ne toliko pozitivnim situacijama daje tračak svjetlosti. 

 

Poštovanje privatnosti 

 

Odolite želji da mu prolistate poruke i nemojte ga sprečavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vrijeme u kojem ćete raditi nešto što ne običavate raditi skupa. Primjerice, kada vaša jača polovica ode s ekipom na nogomet, iskoristite to vrijeme za male spa rituale kod kuće. 

 

Zanimljiva osobnost

 

Ne nužno zbog njega, već zbog sebe. Pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom tjelesnom aktivnosti, nastavite s obrazovanjem. Ne postoji ništa privlačnije od inteligentne žene koja se dobro snalazi u svakom razgovoru. 

 

Tajanstvenost i nepredvidivost

 

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Ugodno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke vještine koje posjedujete, a koje mu prije niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati sve svoje tajne.

 

Čvrst karakter 

 

Nemojte se ni u kojem trenutku pretvarati da ste nešto što niste. Pokažite svoju pravu osobnost i karakter i budite odane same sebi. Nikome nije ugodno shvatiti da je određeno vrijeme proveo s glumicom. 

 

Osmijeh 

 

Zadnje no ništa manje bitno. Čak i nekoliko sekundi umjetno proizvedenog osmijeha može popraviti raspoloženje i pretvoriti umjetni u iskreni osmijeh. Smijte se što češće, a kako bi vam to bilo što ugodnije, držite oralnu higijenu na visokom nivou. 

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!