Srđan Puhalo/ Nema spavanja, nema opuštanja

Čujte Srbi, neprijatelji ne miruju! Vehabije su respoređene na međunarodno nepriznatim granicama RS...


26.06.18, 11:12h

 

Frontal.ba

 

Braćo Srbi i sestre Srpkinje,

 

Nema spavanja, nema opuštanja. Kao i obično, pred svake presudne i sudbonosne izbore u Republici Srpskoj, neprijatelj ne miruje, naprotiv povećava svoje aktivnosti a sve u cilju destabilizacije Republike Srpske, njenih institucija, što za rezultat treba da ima njeno uništenje.

 

Svi su protiv nas braćo Srbi!

 

Sa istoka nadiru muslimanski migranti po tajnom planu političkog Sarajeva i tajne službe koje vodi SDA. Cilj im je da se u BiH prije izbora "uvuče" oko 150 000 migranata i da im se reguliše azilantski status kako bi kasnije mogli da dobiju državljanstvo, a kad dobiju državljanstvo dobiće i pravo glasa, a kada dobiju pravo glasa mi Srbi smo gotovi. Alija je to odavno planirao, a Bakir realizuje. On i SDA-a su izazvali rat u Iraku i Siriji, koje se pokrenule rijeke izbjeglica. Da bi nas zavarali prvo su ih okrenuli preko Srbije, Mađarske i Hrvatske, a kada se mi opustimo svrnće ih ka Republici Srpskoj. Da se Vlasi ne bi dosjetili prvo su nekoliko miliona migranata poslali u Njemačku, Francusku, Italiju, Austriju, Dansku i Belgiju, a kada se mi Srbi opustimo eto ih u Rudo, Kalnovik, Čajniče, Ribnik i ostala atraktivna mjesta za život, samo da bi promijenili demografsku sliku tih opština i Srbe učinili manjinom.

 

Tu su i vehabije braćo Srbi koji su raspoređeni na međunarodno nepriznatim granicama Republike Srpske i samo čekaju trenutak da upadnu u naš entitet i ponove zločine sa Vozuće

 

Vraćaju nam se i Britanci, koji u stvari nikad nisu ni odlazili, kao što reče Dodik. To jeste nelogično, ali ako nije logično ne znali da nije i realno braćo Srbi. Oni neće samo da unište Republiku Srpsku već i Srbiju. Znate li vi da oni iz Srbije prisluškuju Dodika i Vučića, ali ih Srbija ne hapsi zbog toga. Znate li vi da su oni poslali 40 Džejms Bondova, da bi preko društvenih mreža rušili Republiku Srpsku. Oni to ne mogu da rade iz Britanije, već moraju da dođu u Sarajevo da bi preko fejsbuka, tvitera, jutjuba rušili demokratsku izabranu vlast.

 

Znate li vi braćo Srbi da su to toliko tajne operacije da o njima za medije govori britanski ambasador u BiH i britanski ministar odbrane. Dodik ima informaciju „da su njihova dva čoveka u Banjaluci i da se upetljaju u svako okupljanje više od pet ljudi“, ali ih ne hapsi jer mi smo gostoljubiv narod.

 

Tu je i onaj tim iz Makedonije, Ćeranića mi, oni su posebno opasni jer su vlast u Makedoniji već smijenili. Znači umiju. Njih predvodi novi makedonski premijer Zoran Zaev „koji intezivno posjećuje Sarajevo, i redovno se viđa sa opozicionarima iz Saveza za promjene, naročito sa Draganom Mektićem, ministrom bezbjednosti, kadrom SDS-a. Ekipa prispjela iz Skoplja je iskusna i krajnje profesionalna. Mora se priznati, i vrlo kreativna. Vješto koristi društvene mreže i cilja ranjive društvene grupe, prvenstveno tinejdžere i majke. Bira se svaka riječ, sintagma i slika. Oni su skriveni negdje u Sarajevu, ali to nam ni Ćeranić ni RTRS, neće da kažu.

 

Tu su i vehabije braćo Srbi koji su raspoređeni na međunarodno nepriznatim granicama Republike Srpske i samo čekaju trenutak da upadnu u naš entitet i ponove zločine sa Vozuće.

 

Nema spavanja braćo Srbi i sestre Srpkinje, neprijatelji su svuda oko nas. Ove naše ćete lako prepoznati, nisu zadovoljni platama, zdravstvom, policijom, tužilaštvom, sudstvom,  školstvom

 

Soroš već odavno rovari po Republici Srpskoj iz Budimpešte, Podgorice, Tuzle, Sarajeva, uz pomoć naših srbomrzaca, plaćenika, nevladinića i takozvanog Saveza za promjene. Ali i to ćemo ubzro regulisati zakonom.

 

Nema spavanja braćo Srbi i sestre Srpkinje, neprijatelji su svuda oko nas. Ove naše ćete lako prepoznati, nisu zadovoljni platama, zdravstvom, policijom, tužilaštvom, sudstvom,  školstvom. Naši su im putevi uvijek puni rupa, ne vole predsjednika Dodika, idu u Sarajevo bez problema, u Hrvatsku i Tursku na more, a maštaju o skijanju u Austriji. Stalno pričaju o ljudskim pravima, demokratiji i govore da nam mladi odoše i da nas pojede korupcija, nepotizam i partitokratija. Nisu paranoični, ne gladaju RTRS i ne pišu ćirilicom.

 

Mi nismo paranoični, jer nismo narod obični.

 

Stavovi izrečeni u ovom tekstu odražavaju autorovo lično mišljenje, ali ne nužno i stavove DEPO Portala.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/Foto: Ilustracija/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!