Čeka se nalaz obdukcije

Iz minskog polja izvučeno tijelo stradalog, sumnja se na saobraćajku ili srčani udar

Hronika22.06.18, 17:47h

Iz minskog polja izvučeno tijelo stradalog, sumnja se na saobraćajku ili srčani udar
Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je riječ ili o saobraćajnoj nesreći prilikom koje je nastradali sletio s puta ili mu je pozlilo za volanom, s obzirom na to da je imao problema sa srcem

 

Tijelo šezdesetogodišnjeg Bore Čarapića, koji je pronađen mrtav u minskom polju u mjestu Ustiprača, izvučeno je iz automobila i prebačeno u mrtvačnicu, a nakon obudkcije bit će poznat uzrok smrti, potvrđeno je iz Policijske uprave Foča.

 

Kako je potvrdila portparolka PU Foča Svjetlana Govedarica, policija iz Novog Goražda oko 16 sati je završila uviđaj, koji je obavljen uz prisustvo i pod nadzorom dežurnog okružnog tužioca, prenosi Faktor.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je riječ ili o saobraćajnoj nesreći prilikom koje je nastradali sletio s puta ili mu je pozlilo za volanom, s obzirom na to da je imao problema sa srcem. 

 

Konačan odgovr trebala bi dati obdukcija, koja će biti obavljena u nedjelju u prosekturi groblja Miljevići u Istočnom Sarajevu. 

 

Tijelo su jutros u 8.15, prilikom obilaska terena, pored vozila parkiranog između magistralnog puta i korita rijeke Drine, uočili pripadnici vatrogasne službe, koji su o tome obavijestili policiju, kazala nam je ranije Govedarica.

 

Na mjesto događaja je najprije izašao deminerski tim, s obzirom na to da se radilo o miniranom terenu, nakon čega je mogao početi uviđaj.

 

Nestanak 60-godišnjeg Čarapića prijavljen je jučer u PS Novo Goražde.

 

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook