slučaj iz zadra koji je šokirao region

Nakon što je brutalno premlatio djevojku, Darko Kovačević htio pobjeći u BiH?!

Hronika21.06.18, 12:55h

Nakon što je brutalno premlatio djevojku, Darko Kovačević htio pobjeći u BiH?!
Neposredno nakon iživljavanja nad tinejdžerkom koja se nije ni pokušavala braniti, a prije dolaska policije, Kovačević je iza 22 sata pobjegao iz Zadra

 

Darko Kovačević, koji je prije sedam dana pretukao 18-godišnju djevojku u Zadru nakon brutalnog premlaćivanja, kako doznaje Index.hr, htio je pobjeći u Bosnu i Hercegovinu.

 

Htio pobjeći u Bosnu pa odustao?

 

Kako je već pisao Index, 31-godišnji Kovačević, zvan Daruvarac, inače poznati zadarski kriminalac,18-godišnjakinju je tukao šakama i nogama, a kako pokazuje snimka s nadzornih kamera, nesretnu je djevojku udarao nogom u glavu dok je bespomoćno ležala na podu kafića na zadarskoj Meladi. Slomio joj kosti lica, nos, izbio zube, a djevojka je dobila 20 šavova na licu. 

 

Neposredno nakon iživljavanja nad tinejdžerkom koja se nije ni pokušavala braniti, a prije dolaska policije, Kovačević je iza 22 sata pobjegao iz Zadra. Od plana da pobjegne u Bosnu i Hercegovinu očito je ipak odustao jer se sljedeće jutro vratio u Zadar gdje ga je policija uhitila oko 10 sati. 

 

Tvrdio je da ga je proganjala, a da je njega kao muškarčinu to bilo sram prijaviti.

 

Nakon što je uhićen, doznajemo od izvora bliskog istrazi, branio se tako što je rekao da je 18-godišnjakinja koju je premlatio njegova bivša djevojka s kojom je prekinuo, ali se ona nije mogla pomiriti s prekidom te ga je proganjala. Tvdio je da je njega kao muškarčinu bilo sram prijaviti da ga cura proganja. 

 

Majka djevojke jučer je teško optužila zadarsku policiju.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook