TANJA RIBIČ OTVORENO O BRAČNOJ SREĆI

Nikad ispričana priča sjajne glumice, supruge Branka Đurića: Da sam rodila, Đurin i moj sin zvao bi se Ali...

ŽENA iN19.06.18, 22:44h

Nikad ispričana priča sjajne glumice, supruge Branka Đurića: Da sam rodila, Đurin i moj sin zvao bi se Ali...
U velikom intervjuu koji je dala za novi broj magazina Azra otvoreno govori o svojoj bračnoj sreći, ali i o detaljima koji su joj prethodili

 


Poznata slovenska glumica i pjevačica, koju ovdašnja javnost prepoznaje i kao suprugu Branka Đurića Đure, majka dvije prekrasne kćerke, Zale i Ele, Tanja Ribič u velikom intervjuu koji je dala za novi broj magazina Azra otvoreno govori o svojoj bračnoj sreći, ali i o detaljima koji su joj prethodili.


Otkriva i da su ona i Đuro priželjkivali sina, te da bi se zvao Ali... No umjesto toga dogodile su se dvije prekrasne kćerke, a ime Zala ima svoju tajnu prethistoriju.


- U vrijeme kada smo se Đuro i ja zabavljali, na tržištu je bio jogurt koji se zvao 'Zala', i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu, iza ogledala, i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu. Za mlađu Elu nije bilo takvih deja za izbor imena - priča Tanja u razgovoru za Azru.


A o čemu još govori ova sjajna glumica, koju u rodnoj Sloveniji nazivaju i slovenskom Meryl Streep, čitajte u novom broju ovog magazina koji je u prodaji od srijede, 20. juna.   

 

Branko Đurić, Tanja i Zala

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook