FOTO/ Privlače pažnju gdje god se pojave

Ljepše polovice poznatih fudbalera: One će zapaliti tribine na Mundijalu u Rusiji

ŽENA iN16.06.18, 19:35h

Ljepše polovice poznatih fudbalera: One će zapaliti tribine na Mundijalu u Rusiji
Antonella Roccuzzo je supruga popularnog Lionela Messija koji igra u FC Barceloni, a na Svjetskom prvenstvu predstavljaće rodnu Argentinu. Mesijeva ljubav iz djetinjstva s kojom ima dvoje djece, dječake Tiaga i Matea, postala je njegova supruga prošle godine

 

Rusija će u narednih mjesec dana biti centar svijeta za ljubitelje fudbala jer je domaćin Svjetskog prvesntva u fudbalu. Osim utakmica atrakcija će biti i neke supruge ili djevojke poznatih fudbalera koje će im u ovom takmičenju dati maksimalnu podršku s tribina, prenosi Oslobođenje.

 

Joana Sanz je supruga brazilskog reprezentativca Danija Alvesa. Joana je španski model, a vjenčali su se prošle godine na Ibizi. Par trenutno živi u Parisu jer Dani igra u Paris Saint Germainu. Gdje god da se pojave, simpatični Dani je u sjenci svoje atraktivne supruge.

 

supruge1

 

Antonella Roccuzzo je supruga popularnog Lionela Messija koji igra u FC Barceloni, a na Svjetskom prvenstvu predstavljaće rodnu Argentinu. Mesijeva ljubav iz djetinjstva s kojom ima dvoje djece, dječake Tiaga i Matea, postala je njegova supruga prošle godine.

 

supruge2

 

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri oduvijek su bili jedan od omiljenih regionalnih parova, a na skladnom odnosnu zavide im mnogi. Par se vjenčao u junu 2015, a u braku su dobili dvije kćerkice.

 

supruge3

 

Georgina Rodriguez partnerka je poznatog Cristiana Ronalda. Španska ljepotica u koju se slavni portugalski fudbaler zaljubio 2016. godine svima je dokazala da je i više nego dobar materijal za mamu, pogotovo kad je u manje od dvije godine od mlade djevojke postala majka četvero djece. Prvo Cristianovo dijete je Cristiano Junior kojeg je prije osam godina rodila surogat majka. Rondaldo se potom opet odlučio za sličan aranžman te mu je druga surogat majka u junu prošle godine rodila blizance Matea i Evu, u trenutku kad je njegova mlada djevojka već bila trudna s njihovim prvim zajedničkim djetetom – kćerkicom Alanom Martinom koja je rođena u novembru prošle godine.

 

supruge4

 

Carol Cabrino supruga je brazilskog reprezentativca Marcosa Marquinhosa. Carol je rođena 1993, a skoro dvije godine je u braku s fudbalerom francuskog PSG-a. Poznata je kao pjevačica koja je učestvovala u brojnim takmičenjima na muzičkim audicijama u domovini. Zbog prirode posla kojim se bave, Carol i Marquinhos moraju da žive odvojeno, međutim to ih ne razdvaja u ljubavi. Svoju ljubav krunisali su i kćerkicom koju su dobili krajem prošle godine.

 

supruge5

 

Jelena Karleuša je nama veoma dobro poznata već dvije decenije, koliko je na regionalnoj muzičkoj sceni. Ona je jedna od najatraktivnijih pjevačica u regionu, seks simbol i modna ikona. Visoka plavuša iz Beograda majka je dvije kćerke, a supruga srbijanskog reprezentativca Duška Tošića sa kojim će krajem juna proslaviti 11 godina braka. Zgodna JK potvrdila je da će pred godišnjucu otputovati u Rusiju kako bi sa nasljednicama pružila podršku Tošiću.

 

karleusa

 

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook