Zmija se skrivala u blizini

Dok je čistila grob, ženu ugrizao poskok! Nije imala mobitel, pa je prehodala kilometar dok nije stigla pomoć

Hronika14.06.18, 12:32h

Dok je čistila grob, ženu ugrizao poskok! Nije imala mobitel, pa je prehodala kilometar dok nije stigla pomoć
Ženu je poskok ugrizao za nogu dok je bila na groblju. Prilikom čišćenja groba, zmija koja se skrivala u blizini vjerojatno se prepala te je nesretnu ženu, koja je bila u društvu s prijateljicom, ugrizla za nogu

 

U gospićkoj bolnici oporavlja se starija ženska osoba koju je u utorak navečer u Gračacu ugrizao poskok.

 

Do ugriza je došlo u poslijepodnevnim satima te je pravovremenom reakcijom djelatnika Hitne medicinske pomoći u Gračacu žena prevezena u OB Gospić gdje je smještena na Odjelu intenzivnog liječenja, prenosi Novi list.

 

Ženu je poskok ugrizao za nogu dok je bila na groblju. Prilikom čišćenja groba, zmija koja se skrivala u blizini vjerojatno se prepala te je nesretnu ženu, koja je bila u društvu s prijateljicom, ugrizla za nogu.

 

S obzirom da niti jedna od njih nije imala mobitel izašle su na cestu i pješice krenule po pomoć.

 

Prijevoz do hitne pomoći uspjele su naći tek nakon što su prehodale više od jednog kilometra, a do hitne pomoći prevezao ih je lokalni poštar koji je rekao kako se žena stara sedamdesetak godina odmah požalila na jake bolove u nozi.

 

Odvezao ih je do lokalne ambulante gdje ju je preuzela ekipa HMP-a koju je pohvalio za iznimno brzu reakciju i prijevoz do najbliže bolnice u Gospiću, koja je udaljena pedesetak kilometara.

 

 

(Novi list, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook