Nije joj prvi put da pravi incidente

Ovo je Marina zvana 'Smrt': Skakavcem izbola maturanta zbog muzike, konfliktna osoba od koje strahuje čitav grad

Hronika14.06.18, 10:39h

Ovo je Marina zvana 'Smrt': Skakavcem izbola maturanta zbog muzike, konfliktna osoba od koje strahuje čitav grad
Marina je veoma nezgodna osoba, koja stalno nekom prijeti. Prije nekoliko godina je preko društvenih mreža prijetila jednoj devojci iz Vladičinog Hana, koja se zabavljala sa njenim bivšim momkom. Trajkovićeva važi za konfliktu ličnost, koja nije zaposlena i nije udata

 

 

Marina Trajković (34) zvana Smrt iz sela Ćurkovice kod Surdulice (Srbija) izbola je preksinoć skakavcem Dejana Milenova (18), maturanta Tehničke škole, nakon kraće rasprave i tuče na šetalištu u centru ovog mjesta.

 

U tuči je uz Marinu i Milenova učestvovao i njen brat Marjan zbog čijeg izbora muzike je svađa i počela. Inače, Marina i njen brat su sebi dali nadimke "Smrt" kojima se hvale na društvenim mrežama.

 

Kako saznaje Kurir, do incidenta je došlo nakon svađe oko muzike sa mobilnog telefona.

 

Brat i sestra su šetali oko ponoći. On je u ruci nosio telefon sa kojeg se čula lagana muzika. Negdje kod elektrodistribucije, u samom centru grada, prošli su pored D.M. koji je bio u pripitom stanju. On je tražio da promijene muziku na telefonu, a nakon što je Marjan to odbio da uradi, fizički ga je napao i zadao mu par udaraca rukom. Kada je to vidjela, Marina je izvadila"skakavac" iz torbe i tri puta ubola maturanta u stomak.

 

marina-smrt1

 

Povrijeđenom mladiću je ljekarska pomoć ukazana u Zdravstvenom centru u Surdulici, a zatim je upućen u Klinički centar u Nišu. Marini je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedena tužilaštvu.

 

Prema priči onih koji poznaju Trajkovićevu, ovo nije prvi incident koji je napravila.

 

- Marina je veoma nezgodna osoba, koja stalno nekom prijeti. Prije nekoliko godina je preko društvenih mreža prijetila jednoj devojci iz Vladičinog Hana, koja se zabavljala sa njenim bivšim momkom. Trajkovićeva važi za konfliktu ličnost, koja nije zaposlena i nije udata. Njen brat, zajedno sa njihovim ocem radi u automehaničarskoj radnji koju imaju - kaže Surduličanka koja ne želi da joj se pominje ime.

 

Za Dejana Milanova, oni koji ga poznaju imaju podijeljeno mišljenje. Jedni kažu da je fin i druželjubiv dečko, drugi pričaju da voli da popije i da tada zna da bude problematičan.

 

Marinin brat, zbog kojeg je i došlo do incidenta u centru Surdulice ima drugu verziju priče. Marijan kaže da nije bio on taj koji je puštao muziku već da su to radili mladići sa kojima su se sukobili.

 

- Oni su puštali muziku i policija je došla da ih hapsi zbog zbog galame. Pošto poznajem jednog od policajaca zamolio sam ih da ih ne diraju. Međutim, kada je policija otišla, njih petorica su napala mene i moju sestru - kaže Marjan i dodaje da njegova sestra nije nikog povrijedila.

 

- Marina nikog nije izbola već su se oni kasnije pijani pobili i neko je tog dečka izbo nožem - kaže Marijan Trajković zvani Smrt.

 

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook