Lični vozač poznatog para

Izrešetan kum Ane Nikolić i Raste: Napadač mu prišao, razmijenio nekoliko riječi sa njim i počeo da puca

Showbizz13.06.18, 15:40h

Izrešetan kum Ane Nikolić i Raste: Napadač mu prišao, razmijenio nekoliko riječi sa njim i počeo da puca
Neposredno prije pucnjave, Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmijenili su nekoliko riječi, što ukazuje da se poznaju, a zatim je došlo do pucnjave

 

Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred "Aviv parka" u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, venčani je kum pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

 

Ančević, zvani Aki, bio je lični vozač i obezbjeđenje ovog poznatog para.

 

Podsjetimo, Andrej koji je sa suprugom Aleksandrom Gašparević (30) bio u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari. Od rikošetiranog metka ranjena je još jedna slučajna prolaznica.

 

Neposredno prije pucnjave, Andrej i Aleksandra su izašli iz restorana i krenuli ka svojim parkiranim automobilima. Tada je napadač prišao Ančeviću, razmijenili su nekoliko riječi, što ukazuje da se poznaju, a zatim je došlo do pucnjave.

 

On je ispalio više metaka u Ančevića, dok je njegova supruga Aleksandra stajala u neposrednoj blizini. Jedan metak je rikošetirao i pogodio Aleksandru u stopalo.

 

Oboje su ranjeni u noge i nisu u životnoj opasnosti.

 

(Novosti, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook