FOTO/ U organizaciji kompanija Comtrade d.o.o. i BH Telecom

Posjetioci žičare Sony Xperia mobitelima zabilježili ljepotu života

Biznis Klub11.06.18, 13:12h

Posjetioci žičare Sony Xperia mobitelima zabilježili ljepotu života
Svi posjetioci sarajevske žičare su svoje jedinstvene selfie fotografije snimljene tokom vožnje novim Xperia mobitelima, kao lijepu uspomenu dobili na poklon isprintane u posebno kreiranom ramu. U narednim danima, uslijedit će odluka stručne komisije koja će one najkreativnije nagraditi sa tri Sony Xperia mobitela

 


Promocija Sony Xperia mobitela održana je u subotu, 09. juna, u organizaciji kompanija BH Telecom i Comtrade. Uz posebno druženje i vožnje sarajevskom žičarom, mnogobrojni građani i građanke Sarajeva testirali su Sony Xperia XA2 i Sony Xperia L1 mobitele koji se izdvajaju po izuzetnom kvalitetu kamere, a najkreativniji posjetioci će kroz nagradni konkurs koji traje do četvrtka, 14. juna, osvojiti nove mobitele i druge prigodne poklone.


- Sigurni smo da smo ovim druženjem i promocijom svim građanima koji su posjetili sarajevsku žičaru, pružili priliku da se uvjere u kvalitet aktuelnih Sony Xperia mobitela iz ponude BH Telecoma i pomogli im pri izboru i donošenju odluke o odabiru svog novog pametnog telefona - istakla je Ema Delalić, marketing koordinatorica kompanije Comtrade distribution d.o.o, koja je ovlašteni distributer Sony mobilnih telefona za BiH.

 

bh-telecom-sony-sarajevska-zicara-06


Izražavajući zadovoljstvo što su građani i građanke Sarajeva uživali u ovom druženju, PR menadžerica BH Telecoma, Nađa Lutvikadić-Fočo, istakla je da su novi Sony Xperia mobiteli u ponudi BH Telecoma dostupni za samo 1KM.


- Za svojih par miliona korisnika u BH Mobile mreži, omogućili smo najpovoljniju ponudu mobitela za jednogodišnje i dvogodišnje ugovore. Sony Xperia i BH Telecom su danas ispričali jednu lijepu porodičnu priču koja ujedno i promovira novi slogan BH Telecoma #mojaprica - rekla je Lutvikadić-Fočo te pozvala sve građane i građanke koji su prisustvovali druženju da uz hasthagove #uslikajteljepotuzivota #mojaprica #bhtelecom i #sonyxperia postave svoje fotografije na društvene mreže i tako uđu u konkurenciju za vrijedne nagrade.

 

bh-telecom-sony-sarajevska-zicara-30


Svi posjetioci sarajevske žičare su svoje jedinstvene selfie fotografije snimljene tokom vožnje novim Xperia mobitelima, kao lijepu uspomenu dobili na poklon isprintane u posebno kreiranom ramu. U narednim danima, uslijedit će odluka stručne komisije koja će one najkreativnije nagraditi sa tri Sony Xperia mobitela.


Atmosferu sa druženja i promocije novih Sony Xperia mobitela možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranice kompanije BH Telecom.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook