VIDEO/ Scijentološka crkva važnija od djeteta

Tom Cruise nije vidio kćerku Suri već četiri godine: 'Ona nije dio njegovog života'

Showbizz11.06.18, 08:52h

Tom Cruise nije vidio kćerku Suri već četiri godine: 'Ona nije dio njegovog života'
Glumac održava odnose s dvoje starije djece jer oni pripadaju Scijentološkoj crkvi

 

Tom Cruise nije vidio kćerkicu Suri već četiri godine. Djevojčica se prije nekoliko dana nakon dugo vremena pojavila u javnosti s majkom Katie Holmes, a odmah po objavi fotografija svjetski mediji su počeli iznositi zabrinjavajuće činjenice o odnosu slavnog glumca s kćeri.

 

Suri ima 12 godina i nema nikakvu komunikaciju s ocem. Nakon razvoda od Katie Holmes, koja nije tolerirala njegovo bezuvjetno pripadanje sekti scijentologije, narušen je i njegov odnos sa Suri. Viđanja i komunikacija su se prorijedili, a u međuvremenu i potpuno nestali.

 

Tomova prijateljica Maryann Carter prošle godine je zamolila njegove fanove da na fan profil ne postavljaju fotografije djevojčice.

 

"Nemojte slati fotografije Suri na njegov Facebook. To je njegov zahtjev. Ona više nije dio njegovog života", napisala je Carter.

 

Navodno Scijentološka crkva brani Cruiseu da održava bliske odnose s ljudima koji ne pripadaju zajednici. Budući da Katie Holmes nije dozvolila da joj dijete odrasta pod šapom sekte, Cruise je odlučio prekinuti komunikaciju s djevojčicom.

 

Glumac održava odnose s dvoje starije djece jer oni pripadaju Scijentološkoj crkvi.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

**********************

Pogledajte bonus video!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook