FOTO&VIDEO/ Banjalučanka zadobila teške povrede

Policajac autom udario ženu pa pobjegao, prolaznik sve snimio mobitelom

Hronika09.06.18, 20:04h

Policajac autom udario ženu pa pobjegao, prolaznik sve snimio mobitelom
Veliki broj povreda po cijelom tijelu svjedoči koliko je udarac bio jak

 

Policajac na službi u Kazneno-popravnom zavodu „Tunjice“ u Banjaluci Mladen Krička udario je automobilom Milijanu Ninković iz Banjaluke, nakon čega je pobjegao sa lica mjesta. Samo zahvaljujući savjesnom građaninu koji je brzo reagovao, ali i cijeli događaj snimio telefonom, izbjegnuta je velika tragedija. Policija je uhapsila osumnjičenog.

 

Dok je prelazila ulicu na pješačkom prelazu na banjalučkom „Zapadnom tranzitu“, Milijanu Ninković udario je automobil. To je posljednje čega se sjeća. Probudila se, kaže, u bolnici, gdje su joj saopštili šta se dogodilo. Veliki broj povreda po cijelom tijelu svjedoči koliko je udarac bio jak.

 

Da stvar bude još gora, vozač „golfa“ je pobjegao sa lica mjesta. RTVBN saznaje da je riječ o čuvaru u KPZ „Tunjice“ u Banjaluci. Nesrećnoj ženi pomogao je jedan građanin koji je bio i svjedok nesreće. Ninkovićeva, ogorčena na ponašanje vozača, najavljuje tužbu.

 

Iz Ministarstva pravde Republike Srpske, u čijoj nadležnosti su zaposleni u kazneno-popravnim ustanovama, RTVBN još nije dobio odgovor šta će preduzeti o ovom pitanju.

 

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su nam da su zaprimili prijavu o pomenutoj saobraćajnoj nesreći.

 

Operativnim radom policijski službenici Policijske uprave Banja Luka su istog dana oko 21,oo čas identifikovali i lišili slobode M.K. (1971) iz Banjaluke.

 

Ninkovići pozivaju građanina koji je pomogao Milijani da im se javi, jer žele lično da mu zahvale. Upravo zahvaljujući nepoznatnom savjesnom građaninu izbjegnuta je velika tragedija, jer je povrijeđena žena izgubila svijest i ostala da leži na pješačkom prelazu.

 

 

(RTVBN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook