nakon propasti, novi elan u kompaniji

KONZUM se diže sa dna: Isplatio regres, povećao plate za čak 1900 uposlenika, traži stotine novih radnika...

Biznis Klub08.06.18, 10:53h

KONZUM se diže sa dna: Isplatio regres, povećao plate za čak 1900 uposlenika, traži stotine novih radnika...
Konzumovim djelatnicima nudi se i mogućnost rada na nepuno radno vrijeme što je, kako ističu, zanimljivo roditeljima, studentima i svima kojima je to važno i nužno radi usklađivanja privatnih i poslovnih obveza

 


Konzum je u posljednjih mjesec dana isplatio regres u visini od 1.200 kuna (315,00 KM) svim zaposlenicima te za šest posto povećao plaće 1.900 zaposlenika u maloprodaji, izvijestili su u petak iz tog trgovačkog lanca, uz podatak da traže 300 novih radnika kojima nude plaće od 4.600 kuna (1.200 KM) neto, piše Novac.hr.

.
Kako se ističe u priopćenju, to je nastavak pozitivnih trendova kada je riječ o poboljšanju uvjeta rada u Konzumu, koji su započeli 6-postotnim rastom primanja za 6.000 zaposlenika u maloprodaji i promaknućem 836 djelatnika tijekom 2017. godine.


- Od početka ove godine Konzum je zaposlio više od 700 ljudi, a Uprava kompanije pokazuje da je fokusirana na dobrobit svojih zaposlenika pružanjem brojnih pogodnosti poput isplate božićnice, uskrsnice, regresa i drugih, navodi se u priopćenju Konzuma.


Konzumovim djelatnicima nudi se i mogućnost rada na nepuno radno vrijeme što je, kako ističu, zanimljivo roditeljima, studentima i svima kojima je to važno i nužno radi usklađivanja privatnih i poslovnih obveza.


Predsjednik Uprave Konzuma Slavko Ledić pritom ističe da Uprava Konzuma izuzetno cijeni trud i predanost tima koji broji preko 11.000 ljudi.


- Nakon što smo stabilizirali poslovanje kompanije, bilježimo pozitivne prodajne rezultate istovremeno stvarajući preduvjete za neprestano poboljšanje uvjeta našim zaposlenicima. Isplatili smo regres od 1.200 kuna, podigli plaće 1.900 djelatnika te smo u mogućnosti nastaviti sa zapošljavanjem. Otvoreni natječaji za nova radna mjesta objavljeni su na našim mrežnim stranicama pa pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže tijekom ove ljetne sezone, a nudimo im primanja od 4.600 kuna neto, plaćen prijevoz te dodatne stimulacije do neto iznosa od 5.000 kuna, izjavio je Ledić.


Konzum, inače, traži više od 300 novih djelatnika na pozicijama prodavača, skladištara, mesara, kuhara, vozača i vozača u internetskoj prodavaonici.

 

(Novac.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

*************************

Pogledajte bonus video!

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook