Izmjene u saobraćaju

Obavijest iz GRAS-a: Zbog radova na sanaciji pruge tramvaji će voziti prema izmijenjenom rasporedu

Hronika07.06.18, 16:11h

Obavijest iz GRAS-a: Zbog radova na sanaciji pruge tramvaji će voziti prema izmijenjenom rasporedu
Od 22 sata 8. juna do 16 sati 9. juna doći će do potpune obustave saobraćaja za motorna vozila u ulici Zmaja od Bosne u zoni prelaska drumskih vozila preko tramvajske pruge (raskrsnica sa ulicama Malta i Azize Šaćirbegović)

 

U skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, zbog izvođenja neophodnih radova na sanaciji tramvajske pruge na raskrsnici ul. Zmaja od Bosne - Malta - Azize Šaćirbegović između dva tramvajska stajališta "Dolac Malta", doći će do izmjena u odvijanju saobraćaja, saopćili su iz GRAS-a.

 

Od 22 sata 8. juna do 16 sati 9. juna doći će do potpune obustave saobraćaja za motorna vozila u ulici Zmaja od Bosne u zoni prelaska drumskih vozila preko tramvajske pruge (raskrsnica sa ulicama Malta i Azize Šaćirbegović).

 

Osmog juna od 22 do 24 sata tramvajski saobraćaj će se odvijati na relacijama Baščaršija - Željeznička stanica i Čengić Vila - Ilidža. Na relaciji od Čengić Vile do Marijinog Dvora prijevoz putnika će se obavljati autobusima koji će koristiti sva stajališta naspram tramvajske pruge. Vozne karte će važiti kod presjedanja sa jednog na drugi vid prijevoza, saopćili su iz GRAS-a.

 

(DEPO PORTAL/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook