FOTO/ Godinu dana u vezi s biznismenom

Dijamantni prsten bljesnuo na ruci Nine Badrić: Bila je tiha patnja bogatog Bosanca...

Showbizz07.06.18, 11:42h

Dijamantni prsten bljesnuo na ruci Nine Badrić: Bila je tiha patnja bogatog Bosanca...
Tino i Nina navodno su se poznavali još ranih devedesetih, na početku Ninine karijere, kad je poduzetnik, koji se već tad obogatio distribucijom sirove kafe, navodno zbog zagrebačke pjevačice htio kupiti izdavačku kuću Croatia Records

 

Nina Badrić ponovno je zaljubljena. Već godinu dana u ljubavnoj je vezi sa sedam godina starijim poduzetnikom Tinom Bralom (52) iz Livna kojem je bila tiha patnja u mladosti. Dijamantni prsten na ruci zagrebačke pjevačice znak je da je veza očito ozbiljna.

 

tino-bralo

 

Magazin Gloria ekskluzivno donosi prve fotografije zaljubljenog para i njihovu ljubavnu priču. Par je snimljen kad je Tino dočekao pjevačicu po povratku iz Beograda gdje je bila gošća na vjenčanju Huga Valentea, francuskog vozača automobilskih utrka, i Anje Stojković, kćeri Dragana Stojkovića Piksija, legendarnog srpskog nogometaša.

 

Tino i Nina navodno su se poznavali još ranih devedesetih, na početku Ninine karijere, kad je poduzetnik, koji se već tad obogatio distribucijom sirove kafe, navodno zbog zagrebačke pjevačice htio kupiti izdavačku kuću Croatia Records. Međutim, život ih je odveo u različitim smjerovima, a ponovno su se slučajno susreli na glavnom zagrebačkom trgu u februaru prošle godine.

 

nina-badric-tino-bralo

 

Kako piše Gloria, par je otada nerazdvojan. Žive zajedno u njegovom stanu, druže se sa zajedničkim prijateljima, uživaju u putovanjima, a krajem prošle godine navodno su se i zaručili na Maldivima.

 

Šuška se i o vjenčanju, no o tome još oboje šute.

 

Više detalja saznajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 7. juna.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

*************************

Pogledajte bonus video!

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook