Nastao haos zbog njegovog nepojavljivanja

Sin Sinana Sakića nije došao na sahranu oca, pa pjevačeva žena otkrila šokantne detalje iz njihovog odnosa

Showbizz07.06.18, 08:57h

 Sin Sinana Sakića nije došao na sahranu oca, pa pjevačeva žena otkrila šokantne detalje iz njihovog odnosa
Medo Sakić, sin Sinana Sakića iz pjevačevog prvog braka, nije došao na sahranu oca, iako je medijima tvrdio da je bio pored kovčega

 

- Nije mu bio tu kad mu je najviše bio potreban, nema potrebe sada da ga poštuje - otkrila je Sabina, supruga pokojnog pjevača Sinana Sakića, koji je prošle nedjelje preminuo u 62. godini života, nakon duge borbe sa teškom bolešću.

 

Medo Sakić, sin Sinana Sakića iz pjevačevog prvog braka, nije došao na sahranu oca, iako je medijima tvrdio da je bio pored kovčega.

 

medo-sakic

 

Da nije bio na ispraćaju oca potvrdila je i Sinanova supruga Sabina.

 

- Nastao je haos zbog njegovog nepojavljivanja, svi me pitaju to... Medo i Sinan su imali takav odnos kakav su imali, nije ga poštovao za života. Nije mu bio tu kad mu je najviše bio potreban, nema potrebe sada da ga poštuje. Nije ga posjećivao kad je bio bolestan, nisu imali dobru komunikaciju. Šta je tu je - rekla je kroz suze Sabina za "Blic", pa je dodala:

 

- Molim vas, objasnićemo sve šta i kako kada prođe 40 dana od sahrane, poštujte to. Sve će biti jasno.

 

Pjevačeva kćerka je takođe otvoreno govorila o problemima u odnosu, koje su Sinan i Medo godinama imali.

 

- Medo nije obilazio tatu u bolnici i zbog toga ne želim više da ga vidim u životu. Nije ga obilazio, ali su mi rekli da je bio u bolnici dok je tata tu bio. I kada sam jednog doktora pitala da li je Medo bio u bolnici, on mi je rekao da jeste, ali zbog toga što tetka njegove supruge leži u bolnici. Dakle, došao je zbog tamo neke suprugine tetke, a ne zbog oca. Bila sam mnogo ljuta jer Sinan nije to zaslužio. Sve mu je bio dao, a posebno mama, koja je više vukla na Medinu stranu - rekla je svojevremeno Sinanova kćerka Đulkica.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!