ZVANIČNO PREDSTAVLJANJE 5. JUNA U MOSTARU

O čemu progovara nova knjiga Martine Mlinarević 'Huzur': Priča o najodvratnijim i najljepšim mjesecima bh. novinarke

Kultura03.06.18, 18:55h

O čemu progovara nova knjiga Martine Mlinarević 'Huzur':  Priča o najodvratnijim i najljepšim mjesecima bh. novinarke
- Voljela bih da se upravo zato podržimo najjačim zagrljajima koje imate, trebat će mi. Pripremamo jednu divnu večer, što bi reko Džamonja, ako ti jave da sam pao (umro), da smo se bar nafeštali, napisala je Martina na svom FB profilu

 

 

Zvanično predstavljanje javnosti nove knjige Martine Mlinarević „Huzur“ održat će se u utorak, 5. juna, u Mostaru, u prostorijama Centra za kulturu, sa početkom u 20:00 sati. 


Martina Mlinarević jedna je od najpoznatijih književnica i novinarki u regiji - kroz proteklo je desetljeće surađivala sa vodećim televizijskim, internet i printanim medijima.
 

Njena knjiga "Huzur" donosi priču o borbi, suočavanju s najtežim ljudskim strahovima, o radosti i miru kao konačnom cilju i potpunom ljudskom ispunjenju. 


O knjizi će ovom prilikom govoriti eminentni i istaknuti članovi javnog života, a ona sama je uoči promocije na svom Facebook profilu zapisala:


"Bit će to samo dva dana prije moje treće operacije u zadnjih osam mjeseci, a koja mi slijedi 07.06. Voljela bih da se upravo zato podržimo najjačim zagrljajima koje imate, trebat će mi. Pripremamo jednu divnu večer, što bi reko Džamonja, ako ti jave da sam pao (umro), da smo se bar nafeštali. 


O knjizi vam neću pisati ništa dok je ne uzmete u ruke. Priča je to o najodvratnijim i najljepšim mjesecima koji su iza mene. Njezinom kupovinom dakako financirate u potpunosti liječenje ovdje prisutnog levata, dakle podržavate kupovinu kanabisa i tableturina, pa dobro razmislite...


Knjiga će biti dostupna u prodaji jutro nakon njezinog predstavljanja u Mostaru, a o svemu tome ću vas obavijestiti naknadno. Hvala za sve što činite za mene kroz svo ovo vrijeme. Ljubav je to nemjerljiva", zapisala je Martina.


O svemu tome, ali i o mnogo drugih tema, ova bh. književnica i novinarka govorila je prije dvije večeri i kod Senada Hadžifejzovića u Centralnom Dnevniku, bio je to njen prvi intervju za medije od 2013. godine. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook