VIDEO/ PRI KRAJU ČETVRTI SINGL

Grupa 'Komuna' novu pjesmu snimila sa dječijim horom 'RocHoir' iz Beograda

Showbizz01.06.18, 09:21h

Grupa 'Komuna' novu pjesmu snimila sa dječijim horom 'RocHoir' iz Beograda
U impresivnoj pulskoj Areni, u režiji Dalibora Mrdića i „Invenio filmsa“, „Komuna“ je snimila završne kadrove spota koji će pratiti singl „Faraoni“, dok je dio spota u kojem su akteri frontmen benda Mirko Šenkovski Geronimo i „RockHoir“ sniman u Beogradu, na prelijepom Kalemegdanu

 


Grupa „Komuna“ privodi kraju rad na četvrtom singlu „Faraoni“. Na novoj pjesmi gost benda je sjajni dječiji pjevački hor iz Beograda „RocHoir“ koji djeluje pod dirigentskom palicom Jovane Obradović, a poznat je i jedinstven po tome što izvodi klasike svjetskih i domaćih rock, hard rock i heavy metal bendova.

 

komuna-faraoni-snimanje2


U impresivnoj pulskoj Areni, u režiji Dalibora Mrdića i „Invenio filmsa“, „Komuna“ je snimila završne kadrove spota koji će pratiti singl „Faraoni“, dok je dio spota u kojem su akteri frontmen benda Mirko Šenkovski Geronimo i „RockHoir“ sniman u Beogradu, na prelijepom Kalemegdanu.


- Nakon predaha sa prošlim singlom „Utjeha“ nešto lakšeg tematskog sadržaja, „Komuna“ u novoj pjesmi donosi ponovo jednu intrigantnu temu, a djeca šalju snažnu poruku odraslima. Premijera „Faraona“ se očekuje u prvoj polovini juna, a snimanje albuma je ušlo u završnu fazu i do kraja godine bi trebao ugledati svjetlo dana - kaže Mirko Šenkovski Geronimo.

 

komuna-faraoni-snimanje3


Do premijere pjesme „Faraoni“, prisjetimo se prethodnog singla „Komune“ „Utjeha“, koja će, nažalost, ostati upamćena po tome jer je glavni glumac u spotu, motorista Robert Grabarević tragično nastradao u nesreći vraćajući se sa moto susreta u Orašju.

 

„Komuna“ je odlučila album posvetiti upravo njemu...  

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook