TUGA U TUZLI

Ispraćaj uzornog studenta elektrotehnike: Posljednji pozdrav i dženaza 21-godišnjem Amaru Ramiću

Hronika26.05.18, 16:45h

Ispraćaj uzornog studenta elektrotehnike: Posljednji pozdrav i dženaza 21-godišnjem Amaru Ramiću
Njegove kolege obavještavaju da će se posljednji ispraćaj obaviti sutra u 14 sati ispred Komemorativnog centra u Tuzli, dok će se dženaza i ukop obaviti na mezarju Šeher-Osmaci, poslije ikindije namaza u 16:45 sati

 


Studenti Fakulteta elektrotehnike Tuzla u nedjelju, 27. maja, organizuju posljednji ispraćaj i dženazu svom kolegi Amaru Ramiću, čije je beživotno tijelo pronađeno prije dva dana u šumi na Vršanima. 


Tijelo je pronađeno nakon 22 dana velike policijske potrage.


Podsjećamo, Amar Ramić je 2. maja ove godine izašao iz stana i uputio se u nepoznatom, a roditeljima je rekao da ide u grad. Njegov izlazak iz zgrade snimile su nadzorne kamere.


Od tada se ovom uzornom studentu izgubio svaki trag, sve do prije dva dana, kada je njegovo tijelo, već u fazi raspada, pronađeno u šumi na Vršanima.


Njegove kolege obavještavaju da će se posljednji ispraćaj obaviti sutra u 14 sati ispred Komemorativnog centra u Tuzli, dok će se dženaza i ukop obaviti na mezarju Šeher-Osmaci, poslije ikindije namaza u 16:45 sati. 


“Sutra u 13 sati je kolektivno okupljanje studenata Fakulteta elektrotehnike ispred zgrade Fakulteta, pa ćemo zajedno krenuti prema Komemorativnom centru”, saopćili su iz Studentskog vijeća Fakulteta elektrotehnike. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook