Potvrđene informacije o lešu

Nakon završene obdukcije: U šumi kod Tuzle pronađeno tijelo nestalog Amara Ramića

Hronika25.05.18, 13:56h

Nakon završene obdukcije: U šumi kod Tuzle pronađeno tijelo nestalog Amara Ramića
Kako je za Tuzlanski.ba potvrđeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, tijelo je pronađeno u poodmakloj fazi raspadanja

 

Beživotno tijelo Amara Ramića koji je nestao 2. maja ove godine pronađeno je sinoć u šumi u Vršanima kod Tuzle, nezvanično saznaje portal Tuzlanski.ba iz više izvora bliskih istrazi.

 

U međuvremenu je stigla informacija i da je u 13.25 završena obdukcija tijela te je i zvanično je potvrđeno da se radi o Amaru Ramiću, o čemu je obaviještena njegova porodica.

 

Prema nezvaničnim informacijama s kojima raspolaže portal Tuzlanski.ba, Ramić je izvršio samoubistvo, a njegovo tijelo pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja.

 

Podsjećamo, Policijska uprava Tuzla sinoć je oko 18:50 sati zaprimila prijavu o pronalasku beživotnog tijela osobe na području Vršana kod Tuzle.

 

Kao što je poznato, Amar Ramić posljednji put je viđen 2. maja ove godine. Njegov izlazak iz stambene zgrade u kojoj je živio skupa sa svojim roditeljima u naselju Brčanska Malta u Tuzli zabilježile su nadzorne kamere. U njegovu potragu bili su uključeni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Federalne uprave civilene zaštite, te članovi porodice i brojni prijatelji. Zbog čega se ovaj student Elektrotehničkog fakulteta u Tuzli odlučio na čin samoubistva te kada ga je izvršio, za sada nije poznato. Više detalja o ovom slučaju bit će poznato nakon što zvanična istraga u cijelosti bude završena.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook