VIDEO/ DIJANA BEČIREVIĆ VIDJELA ŠTO DRUGI NISU

Tuzlanka u Buckingamskoj palati: Nakon ljubavi sa Al Pacinom, Čolom, Bregom... Kako je biti dio britanskog plemstva?

Showbizz23.05.18, 13:40h

 Tuzlanka u Buckingamskoj palati: Nakon ljubavi sa Al Pacinom, Čolom, Bregom... Kako je biti dio britanskog plemstva?
Jedna je od rijetkih s ovih prostora koja je boravila u Buckinghamskoj palati, a prilog o njoj donosi Nova TV

 


Bivša manekenka i televizijska voditeljica Tuzlanka Dijana Bečirević slamala je srca mnogih poznatih muškaraca. No manje je poznato kako je bila u višegodišnjoj vezi s britanskim plemićem, Sir Michaelom pa joj je pripala titula Lady.


Jedna je od rijetkih s ovih prostora koja je boravila u Buckinghamskoj palati, a prilog o njoj donosi Nova TV i možete ga pogledati OVDJE.


Za lijepom Tuzlankom Dianom Bečirović, koja se još kao tinejdžerka odselila u Italiju, gdje je postala poznata manekenka i voditeljica, uzdisali su brojni muškarci. Među njene partnere ubrajaju se Al Pacino, Zdravko Čolić i Goran Bregović.


Dok je bila specijalna izvjestiteljica iz Vatikana, toliko se zbližila s papom Benedictom da ju je provozao na vespi. No njezino srce u dvadesetima ukrao je zgodni britanski plemić Sir Michael. Od tog trenutka drugi više nisu postojali. Odselila se u London i postala dio aristokracije.


- On je bio Sir, a Sir je titula koju kraljica da i automatski mu je supruga Lady. Kad imaš titulu Lady i bilo koju drugu titulu, ideš na ascot i piše tvoje ime Lady Diana, i to mi je bila titula četiri godine', otkriva Tuzlanka Diana koja je jedna od rijetkih s ovih prostora koja je bila u Buckingamskoj palati.


- Meni je najteže bilo ući u Vatikan i adaptirati se na te ogromne prostorije, ali ja dolazim iz Italije, iz Milana i Rima, gdje sam naučila da idem po tim velikim dvoranama s prinčevima, princezama i nije mi bio veliki preokret, kazala je Bečirević


Najveći problem predstavljala joj je činjenica da u društvu kraljice svi moraju jesti ono što jede Elizabeta.


- Njihov specijalitet je uvijek bio janjetina s džemom od mentola i pokvari mi cijelu janjetinu. Ja sam naša provincijalka koja voli jesti slano sa slanim, a slatko sa slatkim, govori Diana koja se nekada družila s princezom Dianom.


- Mirna, jako mirna, stidna. jedno divno stvorenje, otkriva Bečirević.


Što je još otkrila Diana Bečirević, koja je jedna od rijetkih s ovih prostora koja je prijateljevala s kraljevićima i princezama, pogledajte u video priči IN magazina.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook