Urnebesni priručnik 'Kako da vam se posreći s Ruskinjom'

Savjeti doktora Pennisija za igrače i navijače: Ruskinje su jako lijepe i mogu birati, evo kako da ih odvedete u krevet...

ŽENA iN17.05.18, 11:37h

Savjeti doktora Pennisija za igrače i navijače: Ruskinje su jako lijepe i mogu birati, evo kako da ih odvedete u krevet...
Ruskinje, poput drugih djevojaka, paze na to jeste li čisti, mirišljavi i dobro obučeni. Prvi dojam im je jako važan pa pazite na to kako izgledate, savjetuje doktor Pennisi

 

Argentinski fudbalski savez izdao je priručnik pod nazivom 'Kako da vam se posreći s Ruskinjom', kao pomoć njihovim direktorima, trenerima, igračima i novinarima koji će s nogometnom reprezentacijom putovati na turnir.

 

Svi koji su sudjelovali na seminaru ostali su šokirani savjetima o 'barenju prekrasnih ruskih žena', prenosi Jutarnji.

 

Sporni priručnik sastavio je doktor Eduardo Pennisi, inače stručnjak za ruski jezik.

 

Naravno da nije trebalo dugo da dijelovi priručnika završe na društvenim mrežama, a savjeti su, blago rečeno, urnebesni.

 

- Ruskinje, poput drugih djevojaka, paze na to jeste li čisti, mirišljavi i dobro obučeni. Prvi dojam im je jako važan pa pazite na to kako izgledate, savjetuje doktor Pennisi pa nastavlja:

 

- Ruskinje ne vole da ih se tretira kao objekte i mrze naporne muškarce. Ne budite negativni. Ne postavljajte stara pitanja, budite originalni. Vole kad muškarci preuzmu inicijativu. Ako to ne znate, vježbajte na drugim ženama prije odlaska u Rusiju. Mnogo muškaraca želi Ruskinje odvesti u krevet jer su prelijepe. Možda će i one to željeti, ali također se žele osjećati posebno i važno pa bi ih trebali tretirati kao vrijedne osobe, s vlastitim idejama i željama - piše Pennisi.

 

U sljedećem odlomku upozorava se:

 

- Ruskinjama je seks nešto jako intimno i o njemu se ne raspravlja u javnosti, zato nemojte postavljati glupa pitanja o seksu. Ruskinje su prelijepe i zato mogu birati. Naletjet ćete na žene koje zanima materijalno, koliko novca imate. Bez brige, u Rusiji ima puno lijepih žena i nisu sve dobre za vas, budite selektivni - očinski poručuje Pennisi.

 

Nakon što su fotografije spornih stranica završile na internetu, a to se zbilo već nakon sat vremena seminara, osoblje je počelo uzimati materijale posjetiocima seminara, no bilo je već prekasno.

 

Doktor Pennisi smatra kako nije napravio loše te tvrdi da su mu iz argentinskog fudbalskog saveza dali zeleno svjetlo. No iz saveza se sada 'peru' i izvinjavaju zbog skandaloznog priručnika te tvrde 'kako nisu provjerali materijale prije objave'.

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook