hospitalizovan u bolnici

Bh. bodibilder Mirsad Terzo doživio moždani udar, hitno mu potrebna pomoć

Hronika15.05.18, 19:37h

Bh. bodibilder Mirsad Terzo doživio moždani udar, hitno mu potrebna pomoć
Članovi njegovog kluba objavili su apel za pomoć na društvenoj mreži Facebook, a također su objavili i transakcijske račune na koji se može uplatiti novac

 


Najpoznatiji bodybuilder u Bosni i Hercegovini, jedini sa IFBB PRO kartom, prvog predstavnika naše države na Svjetskom juniorskom prvenstvu te balkanskog šampiona, Mirsad Terzo, zbog moždanog udara hospitalizovan je u bolnici u Čačku i hitno mu je potrebna finansijska pomoć.

 

Članovi njegovog kluba objavili su apel za pomoć na društvenoj mreži Facebook, a također su objavili i transakcijske račune na koji se može uplatiti novac.

 

- Pokušali smo nešto u zatvorenom krugu ljudi, međutim troškovi za liječenje Mirsada Terze su izgleda prilično veliki pa ćemo sada i javno. Dakle, ko god je u mogućnosti da pomogne postavljamo brojeve računa na koje možete uplatiti iz BiH, Srbije i Hrvatske.

 

Za BiH:

 

Željka Džafić 3060022723872683

Tekući račun Addiko banka

- ukoliko neko bude online prebacivao i ako vam bude tražilo adresu napišite samo Ljubuški i prihvatilo je.

 

Za uplate iz Hrvatske i Srbije, Željka nije uspjela naći podatke računa, ali zato će članica njegovog tima Lejla Delalić da ustupi svoj račun na koji možete uplatiti za Terzu.

 

Lejla Delalić, IBan: BA39 3381 0040 1665 4010

Swift code UNCRBA22

BiH, Mostar – ukoliko bude potrebno

Novac je hitno potreban - , saopćeno je iz njegovog tima.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook