VIDEO/ Vjenčanje godine u Cavtatu

Gosti stigli iz cijelog svijeta: Teniser bh. korijena, Marin Čilić se oženio Kristinom Milković

Lifestyle29.04.18, 19:14h

Gosti stigli iz cijelog svijeta: Teniser bh. korijena, Marin Čilić se oženio Kristinom Milković
Nakon crkvene ceremonije, mladenci su navodno svoje goste odveli u dubrovačku tvrđavu Revelin. Prvi ples kao bračni par su izveli uz Gibonnijev nastup

 

Tensier Marin Čilić (29) i njegova odabranica Kristina Milković (28) vjenčali su se juče u crkvi svetog Nikole u Cavtatu.

 

Gosti su pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se na ceremoniju dovezli u bijelim Teslinim električnim automobilima.

 

Inače, na listi gostiju, kako saznaje 24sata, našli su se Marinovi rivali, Roger Federer (36) i Andy Roddick (35). Čiliću je kum bio brat Mile.

 

Kristinini sugrađani su komentarisali kako je mladina kuća blistala zbog ukrasa na terasi i u dvorištu, a prvi gosti počeli su pristizati u Cavtat iza 14 sati.

 

Nakon crkvene ceremonije, mladenci su navodno svoje goste odveli u dubrovačku tvrđavu Revelin. Prvi ples kao bračni par su izveli uz Gibonnijev nastup.

 

Ćilić je Kristinu upoznao 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa. 

 

Ubrzo nakon što su se upoznali, njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav i postali su nerazdvojni. Kristina Marina prati na svim turnirima, a on nju naziva svojom srećonošom. Zaprosio ju je prošle godine u julu, a vjenčanje su planirali u strogoj tajnosti.

 

 

(24sata, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook