Intimna ispovijest poznatog pjevača

Boris Novković o sinu s autizmom: 'Borim se i dajem sve od sebe samo da on bude dobro...'

Lifestyle26.04.18, 19:11h

Boris Novković o sinu s autizmom: 'Borim se i dajem sve od sebe samo da on bude dobro...'
Svako ima izbor živjeti život kako živi. Meni je roditeljstvo sveta stvar i zato mi nije teško palo kad sam pauzirao s karijerom, kaže Novković

 

Boris Novković tek je prije nekoliko mjeseci otkrio da je njegov sin Noa, kojeg ima iz braka s bivšom suprugom Lucijom, dijete s posebnim potrebama. Dječak, je, naime, autističan, a pjevač je sad u razgovoru za srpski magazin Glossy potpuno otvorio dušu i progovorio o porodici.

 

- U jednom trenutku prekinuo sam karijeru upravo zbog zdravstvenih problema moga djeteta. Borimo se svi zajedno i dajemo sve od sebe da Noa bude dobro - izjavio je Boris prije nekoliko mjeseci i dodao kako mu jako puno znači što je svojim primjerom inspirirao ljude da se i dalje bore.

 

- Svako ima izbor živjeti život kako živi. Meni je roditeljstvo sveta stvar i zato mi nije teško palo kad sam pauzirao s karijerom... Najdragocjenije mi je provoditi vrijeme sa sinom i imati fantastičan odnos s djecom... To mi ništa drugo ne može zamijeniti - rekao je Novković naglašavajući koliko ga je ova životna situacija ojačala.

 

- Postoji razlog za sve što nam se događa. Nismo mi na ovome svijetu kako bismo bili liječnici, muzičari, arhitekti, ovdje smo kako bismo učili o nama samima kroz ovakve teške situacije - zaključio je Boris za Glossy.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook