Davidov otac Davor lično izabrao inspektora

Promijenjen tim koji istražuje smrt Davida Dragičevića: Istragu će predvoditi Siniša Kostrešević

Hronika19.04.18, 14:55h

Promijenjen tim koji istražuje smrt Davida Dragičevića: Istragu će predvoditi Siniša Kostrešević
Naredbom je zadužen Siniša Kostrešević, načelnik Uprave kriminalističke policije da formira tim inspektora sa kojima će raditi na predmetu, te da svakodnevno komunicira sa porodicom smrtno stradalog Davida Dragičevića

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske donijelo je Naredbu kojom se Predmet slučaja smrti Davida Dragičevića izuzima iz nadležnosti Uprave za organizovani i teški kriminalitet, te dodjeljuje Upravi kriminalističke policije.

 

Ukoliko se ukaže potreba Uprava kriminalističke policije može pokrenuti proces iz početka, navodi se u Naredbi koju potpisuje ministar Dragan Lukač, a objavljena je na Facebook stranici Pravda za Davida.

 

Naredbom je zadužen Siniša Kostrešević, načelnik Uprave kriminalističke policije da formira tim inspektora sa kojima će raditi na predmetu, te da svakodnevno komunicira sa porodicom smrtno stradalog Davida Dragičevića.

 

Davidov otac Davor, koji je na Faceboooku i objavio ovu naredbu, napisao je na stranici Pravda za Davida da je on lično odabrao Sinišu Kostreševića.

 

A, nakon razgovora sa Miloradom Dodikom poručio je: "Razgovarali smo kao dva roditelja predsjednik i ja. Na istoj smo strani."

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook