12. maja u Domu mladih u Sarajevu

Stiže 16. festival dječje pjesme 'Lino-Fest 2018' - najveća zabava za mališane

Zabava17.04.18, 10:24h

Stiže 16. festival dječje pjesme 'Lino-Fest 2018' - najveća zabava za mališane
Karte za ovogodišni festival „Lino-Fest 2018“ moći će se nabaviti od 23. 4. 2018. na blagajni „Skenderija“ (Plato „Skenderija“) po cijeni od 5,00 KM

 

 


Već dobro poznat mališanima diljem regije po dobrom druženju i lijepoj glazbi, festival dječje pjesme „Lino-Fest“ bit će održan u Sarajevu šesnaestu godinu zaredom. Mali pjevači svojom energijom i odličnim izvedbama predstavit će se 12. svibnja/maja 2018. godine u „Domu mladih“ u Sarajevu, u natjecatelskom dijelu 16. festivala dječje pjesme „Lino-Fest 2018“, čija je ovogodišnja tema „Učimo o Europi“.


- Najveća nagrada za naše napore kojima sve ove godine nastojimo napraviti što kvalitetniju manifestaciju za djecu je to da s Lino-Festa mališani odu s novim spoznajama i željom da ponovno dođu i naredne godine. I ovogodišnji festival će okupiti talentirane male pjevače iz cijele regije i nadamo se da ćemo u budućnosti imati priliku ugostiti još veći broj mladih glazbenih nada, istakao je dr. sc. Marijo Pejić, autor i umjetnički direktor Festivala „Lino-Fest“.

 

lino-fest-2018


Najveća zabava za mališane bit će upotpunjena tematskim izvedbama baletne skupine „Bellarte“, zabavnim programom i dodjelama nagrada najboljim izvođačima.


- Doista je veliko zadovoljstvo bilo promatrati kako Lino-Fest iz godine u godinu raste, postaje sve kvalitetniji i što je najvažnije doprinosi razvoju kulture u Bosni i Hercegovini. Od samoga početka, istinski smo vjerovali u ovaj autorski projekt dr. sc. Marija Pejića iz 2003. godine te se nadamo da će još mnoge nove generacije dio svog djetinjstva, početne glazbene korake i spoznaje pamtiti po Lino-Festu, istakla je Ivana Krstanović, jedna od organizatora ovogodišnjeg festivala.


Ovogodišnji festival „Lino-Fest“ realizira Udruga „Libertas“ u suradnji s Udruženjem „Facultas za prosperitet mladih“, a uz podršku Podravke BiH.


Karte za ovogodišni festival „Lino-Fest 2018“ moći će se nabaviti od 23. 4. 2018. na blagajni „Skenderija“ (Plato „Skenderija“) po cijeni od 5,00 KM.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook